Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Lisgors 3
MIJNSHEERENLAND

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Royale aan rustig plantsoen gelegen eengezinswoning, recent grotendeels gemoderniseerd en gelegen op 126m² eigen grond. De woning is uitstekend verzorgd en onderhouden en beschikt over 4 slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer, moderne luxe keuken, een in 2015 vernieuwde badkamer en een prachtig aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is daarnaast voorzien van een prachtige onderhoudsarme overkapping die aan de achtergevel is bevestigd. Hier is het heerlijk comfortabel van de zwoele zomeravonden genieten. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met Janssens Vastgoed, wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft: 0161.413.666 Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem! Janssens Vastgoed maakt het mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

Royale aan rustig plantsoen gelegen eengezinswoning, recent grotendeels gemoderniseerd en gelegen op 126m² eigen grond. De woning is uitstekend verzorgd en onderhouden en beschikt over 4 slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer, moderne luxe keuken, een in 2015 vernieuwde badkamer en een prachtig aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is daarnaast voorzien van een prachtige onderhoudsarme overkapping die aan de achtergevel is bevestigd. Hier is het heerlijk comfortabel van de zwoele zomeravonden genieten.

De locatie is zonder meer perfect: de Binnenmaas, het park, tenniscomplex, de watersportvereniging, jachthaven en het zwemstrandje liggen op loopafstand. Scholen en winkels bereikt u binnen een paar fietsminuten.

---------- INDELING ----------

BEGANE GROND
Via de zeer verzorgde voortuin (voorzien van verlichting en een zonnescherm) betreden we de woning via de entree/hal binnen. Hier bevindt zich de meterkast met 7 groepen en aardlekschakelaar alsmede een zeer modern en strak afgewerkt toilet. Doordat in 2012 de inpandige berging (aan de achterzijde van de woning) bij de woonkamer is getrokken, is er een zeer ruime woonkamer met eetkamer ontstaan. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in direct contact met de keuken aan de achterzijde van de woning. Deze keuken is prachtig, zeer modern, geheel vernieuwd in 2009 en voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast (met vriesvak) en een combimagnetron. Alle inbouwapparatuur is van het merk Baumatic. De keuken is afgewerkt met gebroken wit kleurige kastjes en een donker werkblad, helemaal van deze tijd. De gehele begane grond is voorzien van een prachtige en praktische PVC vloer.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde wordt nu gebruikt als kleedkamer. De ouderslaapkamer en een derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De zeer moderne badkamer is geheel vernieuwd in 2015 en uitgevoerd met grijze vloertegels en zowel witte als grijze wandtegels. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en losse douchekop, een toilet (sanibroyeur) en wastafel. De gehele eerste verdieping is, met uitzondering van de badkamer, voorzien van grijze vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING
Een voorzolder met CV-ketel (Remeha, 2009), en aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier is de vierde slaapkamer aanwezig, voorzien van een Velux dakraam. Aan beide kanten van de zolder is opbergruimte achter knieschotten handig om uw spullen netjes uit het zicht op te bergen.

TUIN
Via de keukendeur komen we bij de prachtige en zeer verzorgde achtertuin. Zowel deze voor- als achtertuin is aangelegd door een hoveniersbedrijf, waarbij dezelfde stijl is doorgezet: grote lichtgrijze keramisch hardsteen tegels gelegd in stabilisatiezand. De tegels zijn nagenoeg onderhoudsvrij en onkruid heeft weinig kans door de gevoegde voegen. Aan de achterzijde van de woning is een onderhoudsvrije overkapping gebouwd, waardoor je al snel buiten kunt zitten. De tuin is op het noordoosten gelegen. Door de lengte van maar liefst 11 meter is er altijd een zonnig plekje te vinden. De achtertuin is uiteraard voorzien van een achterom. De houten berging is voorzien van elektriciteit.


---------- ALGEMEEN ----------

- Bouwjaar: 1975
- Woonoppervlakte: ± 130 m²
- Inhoud: ± 337 m³
- Perceeloppervlakte: 126 m²
- Eigen grond
- Oplevering: in overleg

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- Keuken vernieuwd in 2009
- Remeha combiketel uit 2009
- Gehele woning voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen
- Alle draaiende ramen voorzien van horren
- Nieuwe dakramen zolder, 2015
- Nieuw zonnescherm voorzijde, 2015
- Begane grond volledig glad gestuukt (2012)

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo'n 80.000 inwoners verspreid over 5 gemeenten. Door de status van "Nationaal Landschap" is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

--------- MIJNSHEERENLAND -----------

Het 'Haagje van de Hoeksche Waard' is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, dat in de volksmond 'Binnenmaas' wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord 'de Binnenmaas' dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij, Restaurant Brasserie Binnenmaas en Pannenkoekenhuis Peter Pan. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.


----------INRUIL EIGEN WONING-----------

In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen