Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Dreefstraat 9
STREEFKERK

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Midden in een rustige, doodlopende straat bevindt zich deze geschakelde bungalow. Met op loopafstand een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De woning is heel scherp geprijsd en biedt volop mogelijkheden. Vanuit de lichte woonkeuken heeft u toegang tot de beschutte ruime patiotuin met veel privacy. Bouwjaar 1973, inhoud 348 m3, perceeloppervlakte 209 m2, woonoppervlakte 130 m2. Een fijne plek om te vertoeven! Dichtbij de woning vindt u het polderlandschap en de jachthaven van Streefkerk met pontje over rivier de Lek. Dus bent u op zoek naar een woning met veel mogelijkheden? Wij laten u graag de mogelijkheden van deze woning zien, welke u aangenaam zullen verrassen! Bel snel voor een afspraak Janssens Vastgoed; 0161.413.666

Omschrijving
Begane grond; Entree: Hal met toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers en schuur.Meterkast: Meterkast met 4 groepen (aparte fornuisgroep) en aardlekschakelaar.Neutrale toiletruimte met closet en fonteintje. De woonkamer (afm. ca. 4,28 x 5,51) met een lager gelegen zithoek. Hierdoor is een knusse, gezellige ruimte ontstaan met een mooie lichtinval door de vele ramen. Een grote schouw met open haard geeft de ruimte warmte en sfeer. De zithoek is afgewerkt met een plavuizen vloer en een balkenplafond. Tevens heeft u hiervandaan door middel van een open trap toegang tot een speelse vide.De witte keuken is in U-opstelling (afm. ca. 2,97 x 2,38) voorzien van onder- en bovenkastjes, 4-pits gasfornuis, spoelbak, oven, koelkast met vriesgedeelte en wasemkap. In de keuken is tevens ruimte voor een eethoek. U vindt hier een plavuizen vloer, schoonmetselwerk wanden en ene balkenplafond.

Slaapkamer: drie slaapkamers op de begane grond (voorheen 2) slaapkamers.

Badkamer 1: Lichte badkamer (afm. ca. 1,71 x 2,32) voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wasbak en radiator. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een lichtkoepel.

Berging: Handige berging (afm. ca. 3,21 x 2,09) met veel bergruimte en de opstelling van de CV-ketel. Ook zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droger te vinden. De ruimte is voorzien van elektra en water.

Eerste verdieping
Vide: De vide (afm. ca. 4,28 x 5,51) is bereikbaar vanuit de woonkamer en kan als tweede slaapkamer of werkruimte fungeren. Daarnaast wordt vanaf de vide toegang geboden tot het balkon aan de voorzijde van de woning, door openslaande deuren. Op de vide is ook een ruime bergkast aanwezig.

Tuin
Voortuin: Voortuin (afm. ca. 6,00 x 9,00) met ruime oprit en tuinborders. Tevens is hier een carport waar u bijvoorbeeld gemakkelijk uw fietsen etc. kwijt kunt.

Achtertuin: Zonnige achtertuin ( afm. ca. 8,78 x 5,50) welke grotendeels is bestraat en voorzien van enkele tuinborders. Achterin de tuin staat een klein maar functioneel opbergschuurtje.

Bijzonderheden
De Dreefstraat heeft een prettige ligging in Streefkerk, dichtbij het poldergebied en de jachthaven van het dorp. Hier vindt u tevens het pontje over rivier de Lek.


ALGEMEEN
Zeer gunstig geprijsd!
Slaapkamer en badkamer op beganen grond
Glas: Dubbelglas
Kozijnen: Houten kozijnen
Ligging achtertuin: Zuidoosten

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen