Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Dreef 57a
MADE

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Op aantrekkelijke woonlocatie in de kern van plaats, nabij winkelvoorzieningen gelegen, degelijk gebouwde, vrijstaande woning met garage. Zeer recent is de woning en de garage aan de buitenzijde in zijn geheel geschilderd. Tevens heeft de woning aan de binnenzijde een flinke opfrisbeurt gehad en derhalve betreft het hier nu een instapklare woning. In 1998 zijn aan de achterzijde op de begane grond, een ouderslaapkamer en badkamer aangebouwd. Derhalve is de woning ook uitermate geschikt om enkel beneden te bewonen. Voorts is de woning voorzien van diverse rolluiken (deels elektrisch).

INDELING:
BEGANE GROND:
Hal/entree met fraaie leistenen vloer, trapopgang naar 1e verdieping, uitgebreide meterkast o.a. voorzien van dubbele tariefmeter, toiletgelegenheid met fonteintje, kelder, royale doorzon-type woonkamer (ca. 28 m2) met fraaie white wash parket vloer en spachtelputz wandafwerking. Semi-open keuken (ca. 8 m2) met keurig keukenblok voorzien van diverse nieuw geplaatste inbouwapparatuur, zijnde afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron en een koelkast .

Bijkeuken (ca. 9 m2) , hier bevindt zich de aansluiting t.b.v. de wasmachine, riante ouderslaapkamer (ca. 17 m2) met aangrenzend de moderne en compleet uitgeruste badkamer welke beschikt over een ligbad, douche, vaste wastafel, wandcloset en mechanische afzuiging.

1e VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot een 3-tal royale slaapkamers (ca. 7, 13 en 14 m2) , 2e badkamer welke uitgerust is met douchecabine, toilet en vaste wastafel. De gehele verdieping is voorzien van nieuwe laminaatvloeren, stucwerk wandafwerking en gipsplaten plafonds.

2e VERDIEPING:
Middels vaste trap te bereiken voorzolder met dakkapel welke tevens als extra kamer te gebruiken is, zolderruimte, hier bevindt zich de cv-combiketel 2008.

TUIN:
De achter de woning gelegen tuin biedt in ruime mate privacy en is gelegen op het zuiden. Aan het einde van de rijpad bevindt zich de royale garage (in spouw) met ruime bergzolder.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen