Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Monseigneur Bekkersstraat 21
BERKEL-ENSCHOT

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Keurig afgewerkte en uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met ruime garage, carport en tuin aan voor en achterzijde. Gelegen op een goede locatie nabij scholen, winkels en de uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met Janssens Vastgoed, wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft: 0161.413.666 Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem! Janssens Vastgoed maakt het mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

Indeling:
U betreedt deze woning in een ruime hal met garderoberuimte, meterkast, en toegang tot woonkamer, keuken en trap naar eerste verdieping.

Begane grond; De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer vloer met vloerverwarming en spachtelputz wandafwerking en een mooie natuurstenen schouw met sierhaard. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer een zeer prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer is de eetkeuken te bereiken deze is voorzien van een luxe keuken in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een gaskookplaat, koelkast, combi magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken kijkt u op de oprit. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken hier is het toilet gesitueerd. Achter een kastenwand is de combiketel en de wasmachine aansluiting netjes weggenomen uit het zicht.

Eerste verdieping:
Vier slaapkamers voorzien van tapijt en de badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Te bereiken via een vlizotrap, grote voorzolder met veel bergruimte. Het is mogelijk om hier een vaste trap te plaatsen en 2 slaapkamers te creëren

Tuin:
Achtertuin op het oosten, sierbestrating en borders en een stenen garage / berging plus achterom.

Garage:
Zeer ruime garage voorzien van elektra.

Bijzonderheden;
- grotendeels gemoderniseerd in 2008-2009.
- uitbouw geplaatst in 2008
- Vloerverwarming in huiskamer
- Ketel uit 2012
- Zeer ruime garage
- Buitenkozijnen en deuren nagenoeg geheel in kunststof en voorzien van Hr++ beglazing.
- Instapklaar
- Direct beschikbaar


--------------INRUIL EIGEN WONING-----------------
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen