Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Rozenstraat 46
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Leuke karakteristieke hoekwoning met 3 slaapkamers en garage gelegen op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Tilburg. U hoeft de Spoorlaan maar over te steken en u staat op de Heuvel. Hier zijn gezellige kroegen, diversiteit aan restaurants en winkels, bioscopen en vele andere voorzieningen. Nieuwsgierig? Binnenkort vindt u meer informatie over deze woning op onze website. Voor meer vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Janssens Vastgoed 0161-413.666 Nog in het bezit van een eigen woning? Wij bieden u de mogelijkheid uw woning in te ruilen....

Indeling:
Ruime hal/entree met meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via de hal komt u in de ruime doorzon woonkamer van circa 24 m². Aan de voorzijde heeft een woonkamer een leuke erker. Achter de woonkamer is de keuken gesitueerd. De keuken kunt u nog geheel naar eigen inzicht moderniseren. Eventueel kunt u de bijkeuken misschien ook nog wel bij de keuken trekken. Kortom mogelijkheden zat. In de keuken bevindt zich nog een ruime provisiekast (achter de trapopgang). In de bijkeuken hangt de c.v.-combiketel en is de aansluiting voor de wasapparatuur aanwezig. Via de bijkeuken kunt u de achtertuin betreden. Na de bijkeuken volgt de badkamer en de toiletruimte. Badkamer met een ligbad, douchegedeelte en wastafel. De badkamer is volledig betegeld. Toilet is dus apart.

1e verdieping:
Ruime overloop met oorspronkelijk toegang tot 3 slaapkamers. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn samengevoegd tot één grote hoofdslaapkamer met een kastenwand. De tweede slaapkamer is ook zeker nog groot genoeg. Er is een afgesloten trapopgang (vaste trap) naar de zolderverdieping.

2e verdieping:
Ruime zolderberging, waar met een dakkapel nog een prima zolderkamer te maken valt. De zolder biedt nog diverse mogelijkheden.

Tuin: lekkere, ruime stadstuin gelegen op het zuiden. De tuin heeft een zij-ingang naar de brandgang. Er staat ook nog een houten tuinhuisje in de tuin. Achter in de tuin staat nog een ruime stenen berging van circa 12 m².

Garage: Via de berging is de ruime garage te betreden. De garage is 19 m² en is voorzien van elektra en een goede garagedeur. Via de Jasmijnstraat (zijstraat) is de garage bereikbaar.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Bouwjaar: 1934
Inhoud: woning: ca. 280 m³
Perceel oppervlakte: samen 209 m²
Verwarming: c.v.-combiketel

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen