Maak uw keuze

Bel mij terug

Huis geërfd... Direct verkopen? Wij kopen uw huis!

Huis geërfd... Direct verkopen? Wij kopen uw huis!

Huis geërfd

Geërfde woning en successierechten..

Tijdens de verdrietige periode na het overlijden van een dierbare is er veel te regelen met de nabestaanden en mede-erfgenamen. Helemaal als onroerend goed deel uitmaakt van de erfenis. De belasting zal kort nadat u en eventuele mede-erfgenamen de woning heeft geërfd u verzoeken tot het betalen van de successierechten. Daarvoor heeft u dus snel geld nodig.Ook wenst men graag snel de woning te verkopen, om emotionele redenen en wenst daarbij ook inboedel achter te laten.

Wij bieden u de oplossing: u kunt voor de tijd het huis verkopen aan Janssens Vastgoed, inmiddels jarenlang ervaren in directe aan- en verkoop van particuliere woningen. Als u kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid belt u vandaag nog met Janssens Vastgoed. Wij kopen zelf! en bieden u direct 100% zekerheid.

Belangrijk voor de erfgenamen: de gehele verkoopprocedure van het geërfde huis is binnen die belangrijke korte termijn geheel afgerond. U beschikt daardoor over contant geld voor de afdracht van successierechten aan de Belastingdienst.

Janssens Vastgoed inventariseert de woning kosteloos en doet via u onmiddellijk een goed bod aan de erfgenamen.

  • Direct 100% zekerheid betreffende de verkoop
  • Gratis taxatie van de woning waarna u binnen 48 uur een definitief bod op de woning ontvangt van Janssens Vastgoed
  • Notariële overdracht van de woning binnen 4 weken mogelijk zodat u direct over het geld beschikt om de successierechten te voldoen.
  • Geen makelaars of notariskosten
  • Inboedel mag kosteloos achter worden gelaten
  • Slechte staat van onderhoud geen probleem

Interesse? Bel direct 0161-413.666 voor het beste bod op het geërfde object Een hele zorg minder..

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen