Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel

Wij kopen uw huis

Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel

Direct een bod op uw woning

Snel uw huis verkopen in Capelle aan den Ijssel? Dan bent u aan het juiste adres. Wij doen namelijk graag een passend bod op uw huis in Capelle aan den Ijssel. Wilt u uw woning snel en zonder zorgen verkopen? Zoek dan niet verder. Wij kopen uw woning voor een eerlijke en transparante prijs. Bovendien profiteert u bij ons van aantrekkelijke voorwaarden. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op als u snel uw huis wilt verkopen!

Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel
Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel

Waarom wilt u snel uw huis in Capelle aan den Ijssel verkopen?

De huizenmarkt in Zuid-Holland is momenteel zeer dynamisch. U kunt hiervan tijdelijk profiteren door uw woning in Capelle aan den Ijssel snel te verkopen! Wat de reden van verkoop dan ook is, dit is het ideale moment om voor een snelle verkoop van uw huis te gaan. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Janssens Vastgoed. Kiest u bij de verkoop van uw huis voor gemak en zekerheid? Dan kiest u voor Janssens Vastgoed!

Hoe werkt het snel verkopen van uw huis in Capelle aan den Ijssel?

U wilt natuurlijk snel duidelijkheid bij de verkoop van uw huis. Niet voor niets doorlopen wij een aantal overzichtelijke stappen:

Stap 1. Waardebepaling van uw huis

Allereerst komen wij graag bij u langs voor de waardebepaling. Dit kan op korte termijn, want wij beseffen maar al te goed dat u uw huis in Capelle snel wilt verkopen. Wij komen gratis bij u langs en bepalen meteen de waarde van uw woning.

Stap 2. Bod op uw huis

Vervolgens komt de tweede stap aan bod: het bod op uw huis. Het komt vaak voor dat wij tijdens de bezichtiging meteen een bod uitbrengen. Op die manier krijgt u snel de helderheid en duidelijkheid die zo belangrijk is bij een huizenverkoop. Wij brengen dit bod overigens helemaal gratis uit, dus geen onverwachte kosten!

Stap 3. Randzaken worden geregeld

Gaat u akkoord met het bod op uw woning? Dan regelen wij alles in de laatste stap om de verkoop zo snel mogelijk rond te krijgen bij de notaris.

Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel – aantrekkelijke voorwaarden

U profiteert bij Janssens Vastgoed van erg aantrekkelijke voorwaarden. Zo geniet u van de volgende voordelen:

De passeerdatum bepaalt u zelf

U wilt uw huis in Capelle aan den Ijssel snel verkopen? Dat kan zeker! U kunt hierbij zelf de passeerdatum bepalen, wel zo handig!

De inboedel kunt achterlaten indien gewenst

Als u dat wilt, kunt u de inboedel in de woning in Capelle aan den IJssel achterlaten. Dit is een optie die wij u aanbieden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bod zonder financieel voorbehoud

Veel mensen ervaren het verkopen van een huis erg stressvol vanwege de onzekerheid die erbij komt kijken. Daarom brengen wij ons bod uit zonder financieel voorbehoud. U krijg dus snel duidelijkheid, zekerheid en rust als u uw huis in Capelle aan den Ijssel aan ons verkoopt.

Gebreken of achterstallig onderhoud? Geen probleem!

Zijn er gebreken aan het huis of is er sprake van achterstallig onderhoud? Maakt u zich daar vooral geen zorgen over. Bij Janssens Vastgoed kijken wij met een open blik naar uw woning. Wij zijn altijd eerlijk tegen u over de staat van het huis. Bovendien zorgen wij altijd voor een passend bod op uw huis.

Snel uw huis verkopen in alle wijken en buurten rondom Capelle aan den Ijssel

Wij kopen huizen in alle wijken van Capelle aan den Ijssel.

  • Capelle-West en ’s-Gravenland
  • Middelwatering-West en Oost
  • Oostgaarde-Zuid en Noord
  • Schenkel
  • Schollevaar-Zuid
  • Schollevaar-Noord en Hoofdweg
  • Rivium en Fascinatio

Waarom niet uw huis verkopen via een andere makelaar?

In Capelle aan den Ijssel komt het voor dat makelaars veel courtagegeld rekenen, soms wel duizenden euro’s! Bij Janssens Vastgoed vinden wij dit niet nodig en betaalt u bij ons geen courtagekosten. Snel een huis verkopen in Capelle aan den Ijssel is bij ons een gedane zaak. U weet immers dat u direct uw woning verkoopt, in tegenstelling tot een andere makelaar, waar u nooit weet hoe lang uw woning te koop staat!

Snel huis verkopen Capelle aan den Ijssel – wacht niet langer

Wilt u meer weten over de snelle verkoop van uw huis in Capelle aan den Ijssel? Doe dan direct online een aanvraag bij ons. Spreekt u ons liever telefonisch? Bel dan het volgende nummer: 0161 - 41 36 66. Een email stuurt u naar info@janssens-vastgoed.nl. Wij helpen u graag verder.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen