Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen Leidschendam-Voorburg

Wij kopen uw huis

Snel huis verkopen Leidschendam-Voorburg

Direct een bod op uw woning

Snel huis verkopen Leidschendam-Voorburg

Snel uw huis verkopen in Leidschendam-Voorburg? Laat ons uw huis meteen kopen! Bij Janssens Vastgoed doen wij een goed bod op uw woning. Bovendien bent direct zeker van een snelle verkoop van het huis. Dit biedt u gemak en zekerheid. Wilt u snel uw huis verkopen in Leidschendam-Voorburg? Neem dan contact met ons op. U profiteert bij ons van aantrekkelijke verkoopvoorwaarden, plan dus direct een online aanvraag!

Snel huis verkopen in Leidschendam-Voorburg
Snel huis verkopen in Leidschendam-Voorburg

Waarom wilt u snel uw huis verkopen in Leidschendam-Voorburg?

In de provincie Zuid-Holland hebben we te maken met een dynamische huizenmarkt. Dit geldt ook voor Leidschendam-Voorburg. In deze plaats kunt u momenteel profiteren van deze huizenmarkt. Dit is namelijk het ideale moment voor de snelle verkoop van uw woning! Wij kopen uw woning graag direct van u over. Het snel verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg gaat bij ons volgens plan.

Snel huis verkopen in Leidschendam-Voorburg – hoe werkt het?

Als u uw huis in Leidschendam-Voorburg snel wilt verkopen dan wilt u meteen helderheid en duidelijkheid. Janssens Vastgoed hanteert daarbij een drietal stappen:

Stap 1. Waardebepaling van uw huis

Graag komen wij – gratis - langs om uw huis in Leidschendam-Voorburg te bezichtigen. Naar aanleiding van onze kennismaking krijgt u van ons direct de waarde van uw woning te horen. Wij begrijpen dat u uw huis in Leidschendam-Voorburg snel wilt verkopen. Daarom plannen onze afspraken vaak al erg snel in! Dit geeft u meteen duidelijkheid en helderheid.

Stap 2. Bod op uw huis

Als wij de waarde op uw woning hebben vastgesteld, zullen wij een marktconform bod doen. Dit bod geven wij u al vaak tijdens de eerste bezichtiging! Zodoende kunt u extra snel uw huis verkopen in Leidschendam-Voorburg. Een bod is altijd gratis en vrijblijvend, dus u betaalt hiervoor geen kosten! Dat is namelijk ons beleid. Bij Janssens Vastgoed komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Stap 3. Wij regelen de randzaken

Bent u akkoord bent met de prijs voor uw huis? Dan gaan wij direct aan de slag met de snelle verkoop van uw huis. Dit betekent eveneens dat wij alles bij de notaris regelen.

Snel huis verkopen Leidschendam-Voorburg – aantrekkelijke voorwaarden

Wij helpen u zo goed en passend mogelijk bij de snelle verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg. Vandaar dat wij een aantal speciale voorwaarden opgesteld.

Ons bod = zonder financieel voorbehoud

Het bod dat wij geven van uw woning is altijd zonder financieel voorbehoud. Zodra u ons bod accepteert krijgt u dus direct duidelijkheid. Niet alleen kunt u uw huis in Leidschendam-Voorburg snel verkopen, u weet ook nog eens meteen waar u aan toe bent!

Passeerdatum bepalen

Wilt u uw huis in Leidschendam-Voorburg snel verkopen? Dan houden wij natuurlijk goed rekening met uw wensen. Bij Janssens Vastgoed bepaalt u zelf de passeerdatum van de akte.

Inboedel in de woning achterlaten?

Wilt u snel van uw huis af en heeft u problemen met uw inboedel te slijten of te verhuizen? U kunt wat ons betreft de inboedel achterlaten in uw woning! U bent hiermee weer een stap dichter bij het snel verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg!

Gebreken of achterstallig onderhoud

Mogelijk vertoont uw huis gebreken of zijn er delen die achterstallig zijn onderhouden. Dat is voor ons geen probleem. Bij Janssens Vastgoed kennen wij ons vak. Wij kijken dan ook altijd met objectieve en deskundige blik naar de woning. Wij zijn altijd open en eerlijk tegen u. Ook als het gaat om eventuele gebreken of achterstallig onderhoud.

Snel uw huis verkopen in alle wijken van Leidschendam-Voorburg

Wij kopen uw huis snel in alle Leidschendam-Voorburgse wijken en stadsdelen. Waaronder:

  • Amstelwijk
  • Damcentrum
  • Damsigt
  • De Rietvink
  • Essesteijn
  • Landelijk gebied Stompwijk
  • Leidsenhage
  • Prinsenhof hoogbouw
  • Schakenbosch
  • Voorburg Midden

Waarom niet verkopen via een andere makelaar?

Bij een makelaar bij u uit de buurt weet u niet hoe lang uw huis te koop zal staan. Bovendien bent u veel geld kwijt aan courtage (soms wel duizenden euro’s!). Bij ons houdt u dit geld in uw zak. Wij geven namelijk een marktconforme prijs voor uw woning. Bovendien bent u bij ons zeker van het snel verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg.

Snel huis verkopen Leidschendam-Voorburg – wacht niet langer

Bent u van plan uw huis in Leidschendam-Voorburg snel te verkopen? Profiteer dan direct! Plaats een online aanvraag of email ons op: info@janssens-vastgoed.nl. Wilt u liever bellen? Dat kan op: 0161 - 41 36 66. Wij vertellen u graag meer.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen