Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen Schiedam

Snel huis verkopen Schiedam

Direct een bod op uw woning

Wilt u snel uw huis verkopen in Schiedam? Wij kopen uw huis direct tegen een eerlijke prijs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle verkoop van uw huis in Schiedam. Wij doen een passend bod op uw woning en zorgen ervoor dat u niet lang in onzekerheid hoeft te zitten. Wilt u snel van uw woning af? Zoek dan niet verder. U profiteert bij Janssens Vastgoed van diverse voordelen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een snelle verkoop van uw huis in Schiedam.

Snel huis verkopen in Schiedam
Snel huis verkopen in Schiedam

Waarom wilt u snel uw huis verkopen in Schiedam?

De huizenmarkt in de provincie Zuid-Holland is op dit moment vrij hectisch. Veel huizen wisselen snel van eigenaar. Het is dus een ideaal moment om uw huis te verkopen. Zeker nu wilt u gemak en zekerheid bij de verkoop van uw huis. Kies daarom voor Janssens Vastgoed. U ontvangt van ons een passend bod tegen heldere en eerlijke voorwaarden. Uw huis snel verkopen in Schiedam verloopt via ons altijd eerlijk vlot!

Hoe werkt het snel verkopen van uw huis in Schiedam?

Als u ervoor kiest uw huis in Schiedam snel te verkopen, dan wilt u weten wat u te wachten staat. Daarom hanteren wij een aantal overzichtelijke stappen. Deze bieden u helderheid bij de verkoop van uw huis.

Stap 1. Waardebepaling van uw huis

Om de waarde van uw woning te bepalen komen wij graag een keer langs in Schiedam. Dit kan vaak al op zeer korte termijn. De waardebepaling van uw huis is overigens gratis en wij bepalen bij een eerste bezoek meteen al de waarde. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent.

Stap 2. Bod op uw huis

Zodra wij de waarde van uw woning hebben bepaald, doen wij een bod op uw huis in Schiedam. Wij plaatsen vaak al tijdens de eerste bezichtiging een bod uit. Dit geeft u direct de duidelijkheid voor een snelle verkoop. U staat bij ons overigens nooit voor onverwachte kosten. Wij plaatsen namelijk altijd een gratis (!) bod op uw huis.

Stap 3. Wij regelen de randzaken

Janssens Vastgoed zorgt altijd voor een passend bod op uw woning. Stemt u hiermee in? Dan regelen wij alle randzaken om een snelle verkoop van uw huis in Schiedam mogelijk te maken. Wij regelen dus ook alles bij de notaris zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Snel huis verkopen Schiedam – aantrekkelijke voorwaarden

Wilt u uw huis in Schiedam snel verkopen? Wij helpen u hier graag bij. Bovendien profiteert i van aantrekkelijke voorwaarden als u uw huis verkoopt aan ons.

Ons bod is zonder financieel voorbehoud

U wilt uw huis in Schiedam snel verkopen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Het direct verkopen van uw huis is een onzeker en stressvol traject. Wij nemen daarom graag wat onzekerheid bij u weg. Ons bod is namelijk altijd zonder financieel voorbehoud! U hoeft dus niet in de stress te zitten totdat u weet dat het bod definitief is. U krijgt van ons direct de duidelijkheid als u uw huis in Schiedam aan ons verkoopt.

De passeerdatum bepaalt u zelf

U wilt uw huis in Schiedam snel verkopen? Toch heeft u bij Janssens Vastgoed zelf de regie over de passeerdatum. Dat is wel zo handig!

Wilt u de inboedel achterlaten?

Als u uw huis in Schiedam snel wil verkopen, kunt u ervoor kiezen de inboedel achter te laten. Janssens Vastgoed neemt de inboedel graag van u over. Op die manier is de verkoop van de woning zo snel mogelijk achter de rug.

Achterstallig onderhoud of gebreken aan het huis?

Zijn er gebreken aan het huis? Of is er misschien sprake van achterstallig onderhoud op uw Schiedamse huis? Maakt u zich geen zorgen en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen namelijk altijd een passend bod te doen op uw woning in Schiedam. Wij kijken met een deskundige blik naar uw huis. Bij de waardebepaling zijn wij altijd eerlijk tegen u.

Janssens Vastgoed doet graag een bod op uw woning, ongeacht de staat ervan.

Snel uw huis verkopen in alle wijken van Schiedam

Wij kopen uw huis snel in alle wijken van Schiedam.

  • Groenoord
  • Kethel
  • Nieuwland
  • Schiedam Zuid
  • Schiedam Centrum
  • Schiedam Oost
  • Schiedam West
  • Spaland/Sveaparken
  • Woudhoek

Waarom geen verkoop via een andere makelaar?

Vaak rekenen makelaars in uw omgeving veel courtagegeld voor hun diensten. Dit bedrag kan oplopen tot wel duizenden euro’s! Wij doen hier niet aan mee en u betaalt bij ons geen courtagekosten. Bovendien weet u meteen dat u uw woning in Schiedam snel verkoopt. Dit in tegenstelling tot de reguliere verkoop. Daar weet u namelijk nooit hoe lang uw huis te koop zal staan!

Snel huis verkopen Schiedam – aarzel niet langer

Aarzel niet langer als u uw huis in Schiedam snel wilt verkopen. U kunt een online aanvraag bij ons doen. Spreekt u ons liever per telefoon? Bel dan naar 0161 - 41 36 66. Een email stuurt u naar info@janssens-vastgoed.nl. Wij vertellen u graag meer.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen