Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen in Veldhoven

Wij kopen uw huis

Uw huis snel verkopen in Veldhoven

Direct een bod op uw woning

Snel uw huis verkopen in Veldhoven? Janssens Vastgoed helpt u graag. Wij kopen uw woning in het Noord-Brabantse Veldhoven tegen een passend bod. Wilt u graag zonder zorgen en snel uw woning in Veldhoven verkopen? Zoek dan zeker niet verder. Bij ons verkoopt u uw woning voor een eerlijke prijs met 100% zekerheid. Ook geniet u van verschillende voordelen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Snel huis verkopen in Veldhoven?
Snel huis verkopen in Veldhoven?

Waarom wilt u snel uw huis in Veldhoven verkopen?

Voor huizen in uw Kempense gemeente Veldhoven bestaat aardig wat interesse. U kunt hier snel van profiteren en huis verkopen aan ons verkopen. Misschien heeft u al een andere woning in de regio op het oog? Wat uw situatie ook mag zijn, voor een vlotte verkoop van uw huis in Veldhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor Janssens Vastgoed, dan kiest u voor gemak en zekerheid. Wij vinden dat u dit mag verwachten wanneer u uw woning verkoopt.

Hoe werkt het snel verkopen van uw huis in Veldhoven?

Als u ervoor kiest om uw huis in Veldhoven te verkopen, dan verloopt dit erg overzichtelijk. Daarin volgen wij de volgende stappen:

Stap 1. De waardebepaling van uw huis

Wij zorgen dat wij goed zijn voorbereid en komen graag bij u langs in Veldhoven. Volledig kosteloos bepalen wij de waarde van uw woning.

Stap 2. Het bod op uw huis

Het komt vaak voor dat wij direct bij bezichtiging een bod uitbrengen. Dit doen wij – wederom – geheel gratis. Wij houden natuurlijk rekening houden met de wensen die u heeft qua verkoop.

Stap 3. Alle randzaken worden geregeld

Gaat u akkoord met het bod op uw huis? Dan regelen wij alles met betrekking tot de afwikkeling en alle randzaken bij de notaris.

Snel huis verkopen Veldhoven – aantrekkelijke voorwaarden

Bij Janssens Vastgoed geniet u van enkele aantrekkelijke voorwaarden. Zo profiteert u van de volgende voordelen:

De passeerdatum bepaalt u zelf

Wilt u uw huis in Veldhoven meteen verkopen aan ons? U bepaalt bij ons zelf de passeerdatum. Zo kunt u ook pas later de gewenste passeerdatum aangeven. Dit gebeurt dan op afroep.

De inboedel kunt achterlaten als u dat wilt

U kunt kiezen voor het gemak om de inboedel van uw woning achter te laten.

Geen bod met financieel voorbehoud

Voor veel mensen is de verkoop van een huis een stressvolle gelegenheid. Daarom brengen wij een bod uit zonder financieel voorbehoud op uw huis in Veldhoven. Op die manier krijgt u de zekerheid en de rust die u verdient.

Geen zorgen om gebreken of achterstallig onderhoud

Heeft uw woning in Veldhoven achterstallig onderhoud of zijn er gebreken? Maakt u zich daar geen zorgen over. Bij de bezichtiging zijn wij hier eerlijk over en zorgen wij voor een passend bod op uw woning. Daarbij houden wij rekening me de staat van uw woning.

Snel uw huis verkopen in alle wijken van Veldhoven

Ongeacht waar uw woning zich bevindt, wij kopen huizen in alle wijken:

 • Cobbeek/Centrum
 • De Polders
 • d’Ekker
 • Heikant/De Kelen
 • Meerveldhoven
 • Oerle
 • ‘t Look
 • Veldhoven-Dorp
 • Zeelst
 • Zilverackers
 • Zonderwijk

Waarom niet uw huis verkopen via een andere makelaar?

Sommige makelaars rekenen wel duizenden euro’s aan courtage! Bij Janssens Vastgoed vinden wij dit niet nodig en betaalt u geen courtagekosten. Bovendien bent u bij ons zeker dat u uw huis in Veldhoven snel verkoopt. Bij een andere makelaar weet u anders nooit hoe lang de woning te koop zou staan.

Snel huis verkopen Veldhoven – bent u er klaar voor?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis in Veldhoven? Doe dan direct online een aanvraag bij ons. Wilt u ons liever telefonisch spreken? Bel dan naar het volgende nummer: 0161 - 41 36 66. Een email stuurt u naar info@janssens-vastgoed.nl. Wij helpen u graag verder.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen