Maak uw keuze

Bel mij terug

Verhuurd

Blikkenburg 39
VLISSINGEN

€ 725,- P.M.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Prachtig afgewerkt 4-kamer appartement op de boven-etage van een kleinschalig appartementencomplex in Vlissingen. Dit appartement is gelegen op de 1e en de 2e verdieping van een appartementencomplex en bestaat in totaal uit 2 woonverdiepingen.

Aan de voorzijde van het complex komt u via de trap terecht op de galerij. Bij binnenkomst in dit appartement zult u direct ervaren hoe heerlijk licht dit appartement is en hoe netjes alles is afgewerkt. U treedt hier binnen in de ruime hal met toilet en de praktische bergkast. De hal geeft u ook toegang tot de ruime slaapkamer op de eerste woonétage. De woonkamer van deze woning is heerlijk ruim van opzet en is afgewerkt in moderne/neutrale kleurstellingen. De vloer is hier voorzien van een fraaie parketvloer en de wanden zijn voorzien van een strakke wandafwerking. De woonkamer is opgedeeld in een keukengedeelte aan de voorzijde van het appartement en een ruim zitgedeelte aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een fraaie en moderne keukeninrichting in de kleuren zwart/wit en voorzien van alle wenselijke apparatuur. Zeker bijzonder aan de woonkamer is het hoge plafond. Door de hoogte en de moderne kleurstelling krijgt u een optimaal gevoel van ruimte.
Grenzend aan het zitgedeelte heeft u nog de beschikking over een leuk balkon/terras over de hele breedte van het appartement.

Ook de verdieping van dit appartement is ruim van opzet en ook hier zijn alle ruimtes keurig afgewerkt. U heeft hier de beschikking over een 2-tal slaapkamers en een luxe badkamer met douche, toilet en een ruim en praktisch wastafelmeubel. In het wastafelmeubel is er genoeg ruimte voor het plaatsen van uw huishoudelijke apparatuur. De badkamer is speels betegeld met mozaïek en de houtaccenten zorgen ook hier voor een warme sfeer.

Ook aan bergruimte is gedacht! Aan de voorzijde van het appartement heeft u nog een ruime berging tot uw beschikking. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen