Maak uw keuze

Bel mij terug

 

Pitstraat 10
Uden

Binnenkort in verkoop

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Gelegen in Uden ligt deze twee onder een kap woning in de Pitstraat. De woning is gelegen in de buurt Bogerd-Vijfhuis. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk levendige buurt. Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Uden, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Via de voordeur welke is gelegen aan de zijkant van de woning komt men de woning binnen in de hal. Middels deze hal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet en de trap naar de eerste etage. De woonkamer in u-vorm heeft aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de keuken, bijkeuken en toegang tot de tuin.

1ste etage; vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamer en 1 grote badkamer. Tevens kunt u vanuit deze etage middels een vaste trap naar de tweede etage. Dit is een grote open ruimte, waar u met gemak een extra kamer kunt creëren.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen