Maak uw keuze

Bel mij terug

Verkocht

Magentahof 67
TILBURG

€ 175.000,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Het appartement is volledig vernieuwd in de afgelopen maand. Het appartement is nu in stap klaar. Eventueel inruilen van uw woning/appartement is zeker bespreekbaar. Het appartement heeft 2 slaapkamers, ruime woonkamer, extra serre/wintertuin en een eigen berging + parkeerplaats op de begane grond. Wanneer wenselijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten van De Duynsberg. Bouwjaar: 1998 Oppervlakte appartement: 110 m² inclusief serre verwarming middels stadsverwarming

Begane grond:
Vanuit de fraaie centrale entree met videofoon en liften, betreedt u het appartementencomplex. De centrale entree is verder voorzien van de brievenbus. Tegenover het complex liggen voldoende openbare parkeerplaatsen. De met een elektrische garagedeur afgesloten parkeergarage is aan de achterzijde van het complex gesitueerd.

Parkeergarage:
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de via een op afstand bedienbare garage te betreden parkeergarage. Hier bevindt zich tevens de privé berging.

De 8e verdieping:
Via een tweetal liften is de 8e etage te bereiken waar zich 4 appartementen bevinden. De meterkast bevindt zich buiten het appartement en is voorzien van 7 groepen (inclusief fornuisgroep) en één aardlekschakelaar. Daarnaast bevindt zich hier de elektra-, watermeter en de stadsverwarmingsapparatuur.

Het appartement:
De ruime hal/entree is voorzien van nieuwe vloerbedekking. Wanden en plafond zijn recentelijk geschilderd. Vanuit de hal zijn vrijwel alle ruimtes van het appartement te bereiken.

De royale woonkamer van circa 34 m² is eveneens voorzien van nieuwe vloerbedekking. De wanden en het plafond zijn recentelijk geschilderd. In de woonkamer bevindt zich ook de videofoon installatie.

De woonkamer is voorzien van een aparte serre/wintertuin. Dit is een extra te gebruiken ruimte van circa 11 m². Deze ruimte is lekker zonnig en voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Vanuit de woonkamer is de afgesloten keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een in een L-opstelling geplaatste inrichting met een kunststof aanrechtblad, diverse onder- en bovenkastjes. Tevens is de keuken voorzien van:
- Keramische kookplaat
- Afzuigkap
- Nieuwe vaatwasser
- Koelkast
- Nieuwe Combi oven/magnetron
- Schakeling mechanische ventilatie

De eerste slaapkamer (circa 15 m²) is voorzien van nieuwe vloerbedekking, wanden en plafond zijn recentelijk opnieuw gesausd. De tweede slaapkamer (circa 13 m²) is eveneens voorzien van nieuwe vloerbedekking. Wanden en plafond zijn ook hier recentelijk opnieuw gesausd.

De ruime badkamer is volledig betegeld en van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over:
- Ligbad
- Douchegedeelte
- Dubbele wastafel
- Radiator
- Mech. ventilatie

Er is een separate toiletruimte aanwezig in het appartement. Deze ruimte is volledig betegeld. De toiletruimte bestaat uit een vrijhangend closet en fonteintje.

De aansluiting van de wasapparatuur bevindt zich in een ruime bergkast. Deze bergkast is voorzien van een plavuizen vloer en deels wandbetegeling.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen