Maak uw keuze

Bel mij terug

 

Sparrendreef 13
VLAARDINGEN

€ 350.000,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Geheel gemoderniseerd, ruime eengezinswoning met veel bergruimte, welke u niet mag missen. De woning is o.a. voorzien van strakke wandafwerking en plafonds, nieuwe dekvloer op b.g.g. En nog veel meer zaken, waardoor het de sfeer en uitstraling van deze tijd heeft gekregen. U hoeft weinig tot niets te doen om hier plezierig te kunnen wonen.

Indeling

Begane grond
Vanuit de voortuin toegang tot entree/hal met open trap, meterkast, moderne toiletruimte, berging en living. De aangebouwde berging aan de voorzijde is vanuit de voortuin, maar dus ook vanuit de woning bereikbaar. Hier kan de wasmachine/droger geplaatst worden, verwarmingselement bevindt zich naast de water aan-/afvoer. Extra bergruimte vindt u op de vliering in de hoge nok. De woonkamer is ca. 35 m² groot en tuingericht waardoor er veel lichtinval is. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geïnstalleerd. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De U-vormige keukenopstelling is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur, zoals: keramische kookplaat, vaatwasser, combi-oven en koel/vriescombinatie.

Achtertuin
De onderhoudsarme achtertuin van 11.00 x 5.60 m is op het zonnige Zuiden gelegen. Naast het achterom staat een houten chalet van 2.25 x 3.25 m met elektrische aansluitingen.

Eerste verdieping
Vide met toegang tot de slaapkamer die aan de rustige voorzijde van de woning is gelegen. Vanuit de af te sluiten overloop toegang tot de badkamer, de 2 slaapkamers aan de achterzijde en de trap naar de zolderetage. De sfeervolle badkamer met elektrische vloerverwarming heeft een luxe inloopdouche met spatscherm, een 2e wandcloset en een wastafelmeubel met 2 waskommen. De verlichting in de wandbrede spiegel kan gedimd worden.

Tweede verdieping
De aan de achterzijde gelegen zolderkamer is heerlijk licht en ruim geworden d.m.v. een grote dakkapel. In het overgebleven schuine gedeelte achterin is kastruimte gecreëerd. Een derde van de zolder bestaat uit bergruimte met stahoogte over de gehele breedte. Hier zijn tevens de cv-ketel en het mechanisch ventilatiesysteem geïnstalleerd. Een wasmachine/droger kan ook hier worden geplaatst.

Afmetingen
- Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u door naar de bijgevoegde plattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1978
- Gelegen op eigen grond met aandeel in achter gelegen pad
- Recentelijk gemoderniseerd
- Nefit cv-ketel, bouwjaar 2014
- Volledig uitgevoerd in onderhoudsarme kunststofkozijnen met isolerende beglazing
- Oplevering kan snel
- Inruil huidige eigen woning mogelijk.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen