Maak uw keuze

Bel mij terug

 

Goeseelsstraat 27
BREDA

€ 495,- P.M.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Kantoor ruimte ca. 120 m2 op zeer goed bereikbare locatie tegen het centrum van BREDA, op het kleinschalige bedrijventerrein "Goeseelspark". Uitvalswegen (A16-A27) zijn eenvoudig bereikbaar. Het pand heeft eigen voorzieningen zoals twee pantry's en toiletruimte. Geschikt voor bedrijfsmatige activiteiten met kantoorfunctie.

Begane grond:

NIET BESCHIKBAAR; In gebruik door eigenaar.
De totale bedrijfsruimte inclusief de entree is ca. 10,0 x12,5 m., in totaal ca. 125 m2. De vloer is voorzien van glad afgewerkt beton. Vanuit de bedrijfsruimte zijn de toiletruimte met fonteintje, de pantry en trapopgang naar de kantooretage bereikbaar. Naast de trapopgang is de meterkast ( 6 groepen, 2 krachtgroepen en aardlekschakelaar) gesitueerd. De bedrijfsruimte wordt verwarmd met radiatoren aangesloten op een combiketel en wordt verlicht met tl-buizen. De ruimte is tevens voorzien van een alarminstallatie.

Verdieping:
Vanuit de overloop op de verdieping zijn de twee kantoorruimten en de keuken bereikbaar.

BESCHIKBAAR
Kantoorruimte 1 is ca. 4.75/6,5 x12.5 m., ca. 73 m2 incl archief ruimte van 4 m2. De kantoorruimte is aan de voorgevel voorzien van een ramenpartij en achterin de ruimte is een lichtkoepel aanwezig . De vloer is voorzien van nieuwe tapijttegels en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De ruimte is voorzien van een systeemplafond en wordt verlicht met geïntegreerde tl-led-lampen. De ruimte wordt verwarmd met radiatoren. Tevens is er een airco aanwezig.

OPTIONEEL
Kantoorruimte 2 is ca. 18 m2 en ligt aan de voorzijde van het pand. De ruimte is voorzien van raampartijen voor voldoende daglicht. De afwerking is hetzelfde als kantoorruimte 1. De ruimte worst verwarmd met radiatoren en heeft airco.

GEZAMENLIJK GEBRUIK
De keuken is ca. 4.85x3.25 m en is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. Achter de keuken is een bergruimte van ca. 3.25x1.20 m.

Bestemmingsplan: Milieu categorie 1 en 2
Gebruik : Bedrijfsmatige activiteiten met kantoorfunctie
Ligging : Op een kleinschalig bedrijventerrein
Bereikbaarheid : Ontsluiting via uitvalswegen naar de A16, A27
Parkeerplaatsen : Parkeren op eigen terrein mogelijk, 2 parkeerplaatsen.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen