Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Huis opkoper Janssens Vastgoed geeft u direct 100% zekerheid.

Huis opkoper Janssens Vastgoed: direct zekerheid & altijd een bod.

De huis opkoper die u direct zekerheid geeft.

Direct een bod op uw woning

Verkoop uw woning aan vastgoed opkoper Janssens Vastgoed

Wat de reden ook is voor de verkoop van uw huis, huizen opkoper Janssens Vastgoed kan uw woning als dat nodig is vandaag nog opkopen. Uw wensen en omstandigheden zijn namelijk ons uitgangspunt en daarom bieden wij u service, snelheid en bovenal duidelijkheid en u bespaart ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Bij het inzetten van een reguliere makelaar voor het verkopen van uw woning, weet u vaak niet hoe lang het duurt voordat deze verkocht is. Daarbij krijgt u ook nog eens hoge courtagekosten van de makelaar gepresenteerd. Janssens Vastgoed doet hier niet aan. Als woning opkoper rekenen wij geen courtagekosten als wij uw woning kopen.

Wij verzekeren u niet alleen van goed advies en de juiste begeleiding, maar ook direct 100% zekerheid van de verkoop van uw woning. Janssens vastgoed is inmiddels ruim 15 jaar actief in het opkopen en verkopen van particuliere huizen.

Als u wilt dat uw woning snel verkocht wordt, kunt u terecht bij Janssens Vastgoed voor het opkopen van uw huis. Door uw huis aan ons te verkopen, heeft u niet enkel de zekerheid dat u snel van uw woning af bent, u bespaart ook nog eens duizenden euro’s.

LAAT UW HUIS OPKOPEN DOOR JANSSENS VASTGOED

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs en geven vaak een hoger bod dan andere vastgoed- en huizen opkopers.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen