Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Huis opkoper - Woning verkopen aan Janssens Vastgoed

Huis opkoper

Direct een bod op uw woning

U zoekt een huis opkoper om snel van uw woning af te komen? Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen. Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat u dat wilt. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan u! Gemak is waar wij als huisopkoper voor staan!

Huis opkoper Janssens Vastgoed
Huis opkoper Janssens Vastgoed

Janssens Vastgoed, de makelaar die huizen opkoopt.

MELD U AAN VOOR EEN BOD OP UW WONING

Voordeel van een huis opkoper

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen bij u langs om de woning te taxeren. Dit alles is geheel gratis. Veelal ter plaatse brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.

Huis opkoper – geen onverwachte kosten

Bij de aankoop van uw woning nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Janssens vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken. Wilt u ook uw huis snel en zorgeloos verkopen?

Huis opkoper – ook voor inboedel

Ziet u op tegen het verhuizen van de inboedel? Of heeft u simpelweg geen zin of tijd om uzelf met de inboedel van het huis bezighouden? Als huis opkoper nemen wij graag ook de inboedel over. Dat is voor ons geen probleem.

Huis met achterstallig onderhoud of gebreken laten opkopen

Wilt u een huis met achterstallig onderhoud of gebreken laten opkopen? Voor ons als huis opkoper is dit geen probleem. Bij Janssens Vastgoed verstaan wij ons vak en houden wij rekening met de staat van de woning. Ook bij het huis opkopen zijn wij altijd eerlijk tegenover u en zorgen wij voor een passend bod op uw woning.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen