Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Lees hier over de ervaringen van onze klanten die hun huis aan Janssens vastgoed hebben verkocht.

Ervaringen

Vele honderden huizen bezitters hebben hun huis met een gerust hart verkocht aan Janssens Vastgoed. Vaak horen wij dat we onze aanpak als zeer prettig wordt ervaren en dat de zekerheid en betrouwbaarheid omtrent de verkoop van de woning vele zorgen wegneemt. Notarissen, makelaars, taxateurs, hypotheek adviseurs, etc. geven vaak aan dat Janssens vastgoed een graag geziene woning opkoper is. Onderstaand staan enige reviews, zoals deze ook te vinden zijn op google reviews.

Eindelijk zekerheid

Ons huis stond al 2 jaar te koop. In onze buurt zagen we steeds meer soortgelijke woningen te koop verschijnen en dan weet je wat er met de vraagprijzen gebeurt: die kelderden elke maand. Toen mijn man ook nog zijn baan verloor kwamen we financieel in de problemen, want met twee jonge kinderen en alleen mijn parttime baan is het geen vetpot. We besloten toen ons eens op internet te oriënteren naar woning opkopers. We kwamen uit bij de huizen opkoper “Janssens vastgoed” en wat bleek: binnen een paar dagen was het al rond! Inmiddels wonen we kleiner in een huurhuis en we hebben het daar prima naar ons zin!

Fam. van de Broek, Tilburg


Deskundige taxatie

Ik kreeg er uit een erfenis een woning met een behoorlijke hypotheek, terwijl ik zelf al krap zat. Wel was er sprake van een forse overwaarde. De woning verkopen leek voor mij de enige optie, maar aan wie? De huizenmarkt was toch al zo lastig… Gelukkig ontdekte ik Janssens vastgoed en ik vulde meteen een aanmeld formulier in. Binnen 2 dagen
vond de taxatie plaats en ik kreeg meteen een bod op de woning waarmee ik kon instemmen. Alles werd heel professioneel afgewikkeld bij de notaris. Ik kan iedere woningverkoper Janssens vastgoed aanbevelen.

Fred, Breda


Meteen onze woning verkocht!

We hebben elkaar zo’n 4 jaar geleden ontmoet en we hadden allebei onze eigen koopwoning. Toen we wilden samenwonen in Oosterhout dachten we dat dat tot langdurige dubbele woonlasten zou leiden. Maar Janssens vastgoed kocht onze woning op voor een prima prijs!

Simon en Aagje, Oosterhout


Gedwongen verkoop werd voorkomen

Ik had vroeger een goede baan in de automatisering. Eerst werkte ik voor een grote bank, daarna leek het me leuk om afwisselende projecten te doen dus liet ik me detacheren via een consultancybureau. Tot er ineens geen projecten meer voor mij waren en ik “op de bank” terecht kwam. In 2009 volgde ontslag en dat bleek een nogal ongunstige timing. Mijn inkomsten kwamen door de hypotheeklasten onder mijn uitgaven te liggen, hoe ik ook bezuinigde op kosten. Mijn woning verkopen probeerde ik eerst via een makelaar (verschillende makelaarskantoren hadden het geprobeerd zelfs), maar zonder enig resultaat. Ik begon achter te lopen en zag nog maar één mogelijkheid: mijn huis verkopen aan een woningopkoper. Deed ik dat niet dan waren de gevolgen niet te overzien. Ik kreeg via direct-uw-huis-verkopen.nl een bod waarmee ik maar een heel
kleine restschuld overhield, de bank werkte mee en zo werd executieverkoop voorkomen. Ik denk nu alleen maar: had ik mijn woning maar eerder laten opkomen in plaats van jarenlang doormodderen met makelaars…

Frank, Eindhoven


Geen restschuld overgehouden!

Mijn ex-vriend en ik woonden samen toen ik zwanger raakte. Opeens kwam onze relatie in zwaar weer en ik besloot alleen door te gaan. Daar was het appartement alleen niet geschikt voor, ik kwam een kinderkamer tekort. Ik had onze woning alleen gekocht met behulp van wat spaargeld en mijn ouders, dus gelukkig kon ik zelf beslissen over de verkoopprijs. Veel tijd om een koper te vinden via een makelaar had ik natuurlijk niet, dan zou mijn kindje al geboren zijn. Dus snelheid was geboden. En dat gebeurde ook: ik kreeg vrijwel meteen van Janssens Vastgoed een bod dat voor mij acceptabel was en ik hield er zelfs geen restschuld aan over!

Marieke, Nijmegen


Janssens vastgoed is betrouwbaar

Voordat ik met Janssens Vastgoed in contact kwam, had ik al een mondelinge koopovereenkomst gesloten met een particulier. Mijn vrouw en ik hadden zelfs al een interessant nieuw huis gevonden waarvoor we op het punt stonden om zelf een bod uit te brengen. Maar ineens belde die particuliere koper af vertelde onze voormalig makelaar ons. Die
particulier kreeg z’n hypotheek toch niet rond en de koop werd afgeblazen. Nog geen 2 maanden later gebeurde een soortgelijke situatie opnieuw. Dus daarna besloten we om het heft in eigen hand te nemen, afstand te nemen van onze voormalig vastgoedmakelaar en onze woninggegevens via het contactformulier op Janssens Vastgoed.nl door te
geven. Binnen enkele dagen na onze contactaanvraag vond de eerste bezichtiging en taxatie plaats en werd er een bod op onze woning gedaan. Zónder financieringsvoorbehoud wel te verstaan! Geweldig, de koop- en transportaktes waren in no-time keurig netjes afgerond en we kregen ons geld.

Alida, Berkel-Enschot


We konden onze eigen woning terughuren

Toen wij beiden gepensioneerd waren, wilden we heerlijk genieten van onze vrije tijd. Reizen maken, met een nieuwe camper erop uit, de natuur in en op naar de zon. Maar dat kost geld en onze hypotheek verhogen en de overwaarde benutten voor consumptieve bestedingen leek ons niet zo slim. Verkopen van onze woning via Funda hebben we een paar maanden geprobeerd maar vanwege onze vraagprijs kwam daar geen serieuze reactie op terug. Via woning-terughuren.nl bleek echter dat we ons huis konden verkopen en via terughuren er gewoon in blijven wonen! Twee vliegen in één klap! Onze nieuwe camper is er gekomen en we genieten volop elke dag!

Karel en Ed, Roosendaal


Overtollig Inboedel achterlaten

Wij waren zo blij met de snelle reactie van Janssens vastgoed. De eerlijkheid en openheid gaf ons zeer veel vertrouwen. Een reguliere makelaar gaf ons geen zekerheid en bleven we de zorg houden over mogelijke dubbele lasten en hoe en wanneer te verhuizen. Janssens vastgoed zorgde voor de zekerheid van verkoop en we mochten onze
inboedel ook nog gratis achterlaten!! Super bedankt voor deze service.

Henk en Sonja, Oosterhout


Gewoon gemak (geen poespas)

Ik ben mijn man verloren enkele maanden geleden. In het huis wilde ik meer blijven wonen. Makelaars laten komen, maar had er geen fijn gevoel bij. Toen zag ik de advertentie van dhr. Janssens, eigenaar van Janssens vastgoed, en heb hem uitgenodigd. Het voelde goed. Hij heeft de woning aangekocht en alle zorgen uit handen genomen. De weg naar de notaris, de hele verhuis en nodige administratie, alles werd geregeld. Wat trouwens ook zo fijn was dat ik mijn oude meubels en andere spullen gewoon kon achterlaten.

Ria, Ridderkerk


Wat een plezierige ervaring!

Sneller dan verwacht vonden wij het huur appartement van onze dromen. Dat betekende wel dat wij onze mooie vrijstaande woning snel wilden verkopen. Een telefoontje naar Janssens vastgoed en binnen een week was de verkoop van ons huis naar tevredenheid geregeld. De snelle en efficiënte werkwijze in combinatie met de aangename contacten zorgden ervoor dat de zaken in een ontspannen sfeer werden afgerond. Geen verdere verkoopstress en geen zorgen over dubbele lasten. Wat een plezierige ervaring!

Ronald en Riet,Spijkenisse


Geweldige service, een aanrader!

Geweldige service, een aanrader!!

Onze ervaring met Jacqueline en de heer Janssens is een geweldige ervaring. Ze zijn zeer meedenkend en de eerlijkheid en openheid is met de verkoop met ” woning terug huren ” zeer goed bevallen. Binnen 2 weken alles geregeld en niets is hun teveel gevraagd.

Marja, Vlaardingen

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen