Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Verkoop uw appartement aan Janssens Vastgoed

Wij kopen uw huis

Janssens Vastgoed koopt appartementen in heel Nederland

Direct een bod op uw woning

U wilt uw appartement verkopen. Maar hoe krijgt u nu op de meest effectieve wijze uw huis verkocht zonder hoge kosten, teveel rompslomp en eindeloze bezichtigingen? Het is duidelijk, u zoekt een slimme oplossing die op korte termijn zorgt voor het gewenste resultaat.

Wij kopen graag uw appartement. Als ervaren opkoper van appartementen doen wij vaak het hoogste bod en zorgen wij dat u met een goed gevoel een snelle verkoop van uw appartement kan realiseren.

VERKOOP ZELF UW APPARTEMENT.

Wanneer u zelf uw appartement verkoopt, is het een groot voordeel dat u niet te maken krijgt met de enorm hoge makelaarskosten. Dat is natuurlijk snel verdiend!

Toch wordt een verkoop zonder makelaar vaak onderschat. Het vinden van een goede fotograaf, het plannen van de bezichtigingen, de vele administratieve handelingen. Voor velen vergt het een hoop tijd om zelf het hoogst haalbare resultaten te behalen.

Als woning opkoper, kunnen we het daarom nog mooier maken voor u. Indien u besluit uw appartement aan ons te verkopen, nemen wij ook alle administratieve handelingen en -kosten voor onze rekening. Hiermee bespaart u dus nóg meer geld en houdt u ook nog eens meer tijd over!

U bent hiermee verzekerd van een snelle, gegarandeerde en kosteloze verkoop van uw huis.

GEEN KOSTEN EN DIRECT ZEKERHEID OVER DE VERKOOP.

U hoeft niets te doen en niets te betalen. Wij nemen namelijk alle administratieve kosten en handelingen voor onze rekening. Verkoopt u uw appartement aan ons, dan heeft u dus geen last van notariële kosten, courtages van makelaars, voorbehoud op financiering of herroepingsrecht. Dat levert u al snel duizenden euro’s op en neemt direct alle onzekerheden weg!

VERKOOP UW WONING AAN OPKOOPMAKELAAR JANSSENS VASTGOED

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw appartement? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs en geven vaak een hoger bod dan andere vastgoed- en huizen opkopers.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen