Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Zaken doen met Janssens Vastgoed? Vind het antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen

Direct een bod op uw woning

Levert een aanvraag bij Janssens Vastgoed voor een bod op mijn woning, mij een verplichting op?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Bij een volledig ingevuld aanvraag formulier, dat u op de website kunt vinden, ontvangt u direct een reactie van ons. Bij interesse nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien het door ons voorgestelde richtbedrag voor u bespreekbaar is, maken wij een afspraak met u om de woning te bekijken. Na opname van de woning wordt aan u een definitief voorstel gedaan.

Kan ik mijn woning verkopen aan Janssens Vastgoed wanneer er executoriaal beslag is gelegd op mijn woning?

Met de opbrengst van de woning bij verkoop dient de openstaande hypotheek en eventuele achterstanden alsmede de beslagen te worden afgelost. Is deze opbrengt niet voldoende dan zal er toestemming verkregen moeten worden van hypotheekverstrekker(s) en beslaglegger(s). Janssens Vastgoed en de notaris kunnen u hierbij begeleiden. U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Koopt Janssens Vastgoed huizen in heel Nederland?

Nee, wij kopen met hoofdzakelijk huizen in de provincie Noord-Brabant, en zijn ons gebied aan het uitbreiden met de provincies Zuid-Holland en Zeeland.

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met al mijn gegevens?

Er wordt door Janssens Vastgoed op een vertrouwelijke en anonieme wijze omgegaan met alle door u verstrekte gegevens.

Bestaat de mogelijkheid om bedrijfsonroerend goed ook op deze manier aan Janssens Vastgoed aan te bieden?

Nee, die mogelijkheid bestaat helaas niet. Echter kunnen wij u wel helpen met het doorverwijzen naar waar u dit wel kunt aanbieden.

Is er bij verkoop aan Janssens Vastgoed ook sprake van een drie-dagen-bedenktijd regel of een financieringsvoorbehoud?

De wettelijke bedenktijd (bescherming voor de particuliere kopers) geldt niet voor Janssens Vastgoed. Wij kopen immers bedrijfsmatig en dan geldt de wettelijke bedenktijd niet. Ook nemen wij geen financieringsvoorbehoud op in de koopakte. U bent er dus van verzekerd dat uw woning zonder bedenktijd en financieringsvoorbehoud verkocht is als de handtekeningen zijn gezet.

Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang wanneer ik mijn huis verkoop aan Janssens Vastgoed?

Het is mogelijk om direct geld te krijgen, indien dit echt nodig is. Via de notaris geven wij u dan een voorschot op de koopsom. Op deze manier kunt u direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen.

Door geldtekort kan ik mijn betalingsverplichtingen richting de hypotheekverstrekker niet meer nakomen. Bestaat de mogelijkheid dat Janssens Vastgoed de afwikkeling met de bank verzorgd?

Janssens Vastgoed helpt met de afwikkeling richting uw hypotheekverstrekker. Mocht er een executoriale verkoop worden gestart, dan is ons advies dringend te handelen en neem direct contact met ons op. Verkoop van uw woning aan Janssens Vastgoed brengt nou eenmaal meer geld op, dan wanneer uw woning via een executoriale verkoop verkocht wordt.

Moet ik mijn woning direct verlaten wanneer ik mijn woning verkoop aan Janssens Vastgoed?

Bij verkoop aan Janssens Vastgoed hoeft u uw woning niet direct te verlaten. De oplevering/overdracht geschiedt in overleg met Janssens Vastgoed, net zoals bij een reguliere verkoop aan een particuliere koper. Hiernaast kunt u ook kiezen voor diverse andere opties, zoals verkoop op afroep.

Kan de koop door Janssens Vastgoed nog ontbonden worden als de koopovereenkomst getekend is?

In de koopovereenkomst worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Janssens Vastgoed verplicht zich hiermee om uw woning tegen de afgesproken prijs en termijn te kopen.

Door wie worden de koop- en transportaktes opgesteld?

Janssens Vastgoed of de notaris stelt de koopovereenkomst op. De transportakte wordt te allen tijde opgesteld door de notaris. U kunt zelf aangeven dat u liever hebt dat de notaris de koopovereenkomst opstelt of dat de overeenkomst door de notaris wordt gecontroleerd. Wij wensen voor beide partijen een transparante en juridisch juiste afwikkeling.

Kan de koop door Janssens Vastgoed nog ontbonden worden als de koopovereenkomst getekend is?

In de koopovereenkomst worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Janssens Vastgoed verplicht zich hiermee om uw woning tegen de afgesproken prijs en termijn te kopen.

Brengt de verkoop van mijn woning aan Janssens Vastgoed kosten met zich mee?

Net zoals bij een normale verkoop, komen alle kosten koper voor rekening van Janssens Vastgoed. Wij rekenen verder ook geen extra kosten voor onze dienstverlening. Direct een bod op uw woning!

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen