Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Opkoopmakelaar Janssens Vastgoed koopt uw huis direct.

Geen bijkomende kosten, geen honderden bezichtigingen. Gewoon snel zekerheid over de verkoop met de mogelijkheid van een aanbetaling.

Direct een bod op uw woning

Uw huis staat inmiddels al een tijd in de verkoop en u bent er zich van bewust dat het lastiger wordt om op korte termijn een geschikte koper te vinden. De onrust die hieruit ontstaat voelt niet goed. U wilt dit hoofdstuk afsluiten door uw woning snel te verkopen.

Met ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van huizen, begrijpen wij maar al te goed dat er veel zorgen zijn rondom de verkoop van een huis. U wilt snel en het liefst zonder kosten te maken van uw huis af.

Als opkoopmakelaar bieden we precies wat u zoekt. We nemen uw woning over op de door u gewenste datum en nemen alle bijkomende administratieve handelingen en kosten voor onze rekening. Zo verkoopt u snel uw huis en laat u alle bijkomende zorgen per direct achter u.

WANNEER IS EEN OPKOOPMAKELAAR DE JUISTE KEUZE?

Als tijd van belang is en u snel uw woning wilt verkopen, is de verkoop van uw woning aan een opkoopmakelaar een goede keuze. U hierbij namelijk verzekerd van een snelle, gegarandeerde en kosteloze verkoop van uw huis.

Uw wensen en omstandigheden zijn ons uitgangspunt. Op basis van dit uitgangspunt bieden wij u service, correct advies, snelheid en bovenal duidelijkheid. Deze persoonlijke aanpak wordt in vele recensies op Google bijzonder gewaardeerd, waardoor wij ervan overtuigd zijn ook voor u een geschikte opkoopmakelaar te zijn.

GEEN KOSTEN EN DIRECT ZEKERHEID OVER DE VERKOOP.

U hoeft niets te doen en niets te betalen. Wij nemen namelijk alle administratieve kosten en handelingen voor onze rekening. Verkoopt u uw woning aan ons, dan heeft u dus geen last van notariële kosten, courtages van makelaars, voorbehoud op financiering of herroepingsrecht. Dat levert u al snel duizenden euro’s op en neemt direct alle onzekerheden weg!

VERKOOP UW WONING AAN OPKOOPMAKELAAR JANSSENS VASTGOED

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs en geven vaak een hoger bod dan andere vastgoed- en huizen opkopers. 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen