Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Verkoop zelf gratis uw huis

Wij kopen uw huis

Gratis zelf je huis verkopen

Direct een bod op uw woning

U wilt uw huis verkopen zonder de kosten van de makelaar te hoeven betalen. Maar hoe krijgt u nu op de meest effectieve wijze uw huis verkocht zonder al te veel rompslomp en eindeloze bezichtigingen?


U zoekt een slimme oplossing die op korte termijn zorgt voor het gewenste resultaat.Verkoop zelf gratis uw huis aan Janssens Vastgoed. Als ervaren opkoper doen wij vaak het hoogste bod en zorgen wij dat u met een goed gevoel een snelle verkoop van uw woning kan realiseren.

VERKOOP ZELF UW HUIS.

Wanneer u zelf uw woning verkoopt, is het een groot voordeel dat u niet te maken krijgt met de enorm hoge makelaarskosten. Dat is natuurlijk snel verdiend!

Toch wordt een verkoop zonder makelaar vaak onderschat. Het vinden van een goede fotograaf, het plannen van de bezichtigingen, de vele administratieve handelingen. Voor velen vergt het een hoop tijd om zelf het hoogst haalbare resultaten te behalen.

Als woning opkoper, kunnen we het daarom nog mooier maken voor u. Indien u besluit uw woning aan ons te verkopen, nemen wij ook alle administratieve handelingen en -kosten voor onze rekening. Hiermee bespaart u dus nóg meer geld en houdt u ook nog eens meer tijd over!

U bent hiermee verzekerd van een snelle, gegarandeerde en kosteloze verkoop van uw huis.

GEEN KOSTEN EN DIRECT ZEKERHEID OVER DE VERKOOP.

U hoeft niets te doen en niets te betalen. Wij nemen namelijk alle administratieve kosten en handelingen voor onze rekening. Verkoopt u uw woning aan ons, dan heeft u dus geen last van notariële kosten, courtages van makelaars, voorbehoud op financiering of herroepingsrecht. Dat levert u al snel duizenden euro’s op en neemt direct alle onzekerheden weg!

VERKOOP UW WONING AAN OPKOOPMAKELAAR JANSSENS VASTGOED

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs en geven vaak een hoger bod dan andere vastgoed- en huizen opkopers.

Veelgestelde Vragen

LEVERT EEN AANVRAAG BIJ JANSSENS VASTGOED VOOR EEN BOD OP MIJN WONING, MIJ EEN VERPLICHTING OP?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Bij een volledig ingevuld aanvraag formulier, dat u op de website kunt vinden, ontvangt u direct een reactie van ons. Bij interesse nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien het door ons voorgestelde richtbedrag voor u bespreekbaar is, maken wij een afspraak met u om de woning te bekijken. Na opname van de woning wordt aan u een definitief voorstel gedaan.

IS HET MOGELIJK DAT IK DIRECT GELD ONTVANG WANNEER IK MIJN HUIS VERKOOP AAN JANSSENS VASTGOED?

Het is mogelijk om direct geld te krijgen. Via de notaris geven wij u dan een voorschot op de koopsom. Op deze manier kunt u direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen. 

BRENGT DE VERKOOP VAN MIJN WONING AAN JANSSENS VASTGOED KOSTEN MET ZICH MEE?

Net zoals bij een normale verkoop, komen alle kosten koper voor rekening van Janssens Vastgoed. Wij rekenen verder ook geen extra kosten voor onze dienstverlening.

Direct een bod op uw woning!

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen