Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Eraringen van onze klanten

ervaringen huis laten opkopen

Direct een bod op uw woning

Vele honderden huizen bezitters hebben hun huis met een gerust hart verkocht aan Janssens Vastgoed. Vaak horen wij dat we onze aanpak als zeer prettig wordt ervaren en dat de zekerheid en betrouwbaarheid omtrent de verkoop van de woning vele zorgen wegneemt. Notarissen, makelaars, taxateurs, hypotheek adviseurs, etc. geven vaak aan dat Janssens vastgoed een graag geziene woning opkoper is.

Alles in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Omdat we eind 2018 besloten, na mijn pensionering, te gaan emigreren, wilden we ons huis nog verkopen voordat we zouden vertrekken. Na wat zoeken op internet en diverse mogelijkheden te hebben onderzocht kwamen we terecht bij Janssens Vastgoed. Na het eerste contact met Jansens Vastgoed reageerden zij al snel om het huis te komen bezichtigen en brachten ook al meteen een voorlopig bod uit. Enkele dagen later kwamen Jacqueline en de heer Janssens samen langs en was de deal snel beklonken. Alles ging in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Wat trouwens ook fijn was dat ik mijn oude meubels en andere spullen gewoon kon achterlaten. Dat scheelt toch weer een hoop stress als het huis leeg opgeleverd zou moeten worden. Kortom, het is prettig zaken doen met Janssens Vastgoed, en kan iedere woningverkoper aanraden om , als u snel en zonder zorgen uw huis wilt verkopen, Janssens Vastgoed te vragen om een vrijblijvend bod te laten uitbrengen en om zo ook kennis te maken met hun prettige werkwijze.

Ad, Bergen op Zoom

Eindelijk zekerheid

Ons huis stond al 2 jaar te koop. In onze buurt zagen we steeds meer soortgelijke woningen te koop verschijnen en dan weet je wat er met de vraagprijzen gebeurt: die kelderden elke maand. Toen mijn man ook nog zijn baan verloor kwamen we financieel in de problemen, want met twee jonge kinderen en alleen mijn parttime baan is het geen vetpot. We besloten toen ons eens op internet te oriënteren naar woningopkopers. We kwamen uit bij de huizen opkoper “Janssens vastgoed” en wat bleek: binnen een paar dagen was het al rond! Inmiddels wonen we kleiner in een huurhuis en we hebben het daar prima naar ons zin!
Fam. van de Broek, Tilburg

Deskundige taxatie

Ik kreeg er uit een erfenis een woning met een behoorlijke hypotheek, terwijl ik zelf al krap zat. Wel was er sprake van een forse overwaarde. De woning verkopen leek voor mij de enige optie, maar aan wie? De huizenmarkt was toch al zo lastig… Gelukkig ontdekte ik Janssens vastgoed en ik vulde meteen een aanmeld formulier in. Binnen 2 dagen vond de taxatie plaats en ik kreeg meteen een bod op de woning waarmee ik kon instemmen. Alles werd heel professioneel afgewikkeld bij de notaris. Ik kan iedere woningverkoper Janssens vastgoed aanbevelen.
Fred, Breda

Meteen onze woning verkocht!

We hebben elkaar zo’n 4 jaar geleden ontmoet en we hadden allebei onze eigen koopwoning. Toen we wilden samenwonen in Oosterhout dachten we dat dat tot langdurige dubbele woonlasten zou leiden. Maar Janssens vastgoed kocht onze woning op voor een prima prijs!

Simon en Aagje, Oosterhout

Gedwongen verkoop werd voorkomen

Ik had vroeger een goede baan in de automatisering. Eerst werkte ik voor een grote bank, daarna leek het me leuk om afwisselende projecten te doen dus liet ik me detacheren via een consultancybureau. Tot er ineens geen projecten meer voor mij waren en ik “op de bank” terecht kwam. In 2009 volgde ontslag en dat bleek een nogal ongunstige timing. Mijn inkomsten kwamen door de hypotheeklasten onder mijn uitgaven te liggen, hoe ik ook bezuinigde op kosten. Mijn woning verkopen probeerde ik eerst via een makelaar (verschillende makelaarskantoren hadden het geprobeerd zelfs), maar zonder enig resultaat. Ik begon achter te lopen en zag nog maar één mogelijkheid: mijn huis verkopen aan een woningopkoper. Deed ik dat niet dan waren de gevolgen niet te overzien. Ik kreeg via direct-uw-huis-verkopen.nl een bod waarmee ik maar een heel kleine restschuld overhield, de bank werkte mee en zo werd executieverkoop voorkomen. Ik denk nu alleen maar: had ik mijn woning maar eerder laten opkomen in plaats van jarenlang doormodderen met makelaars… Frank, Eindhoven

Geen restschuld overgehouden!

Mijn ex-vriend en ik woonden samen toen ik zwanger raakte. Opeens kwam onze relatie in zwaar weer en ik besloot alleen door te gaan. Daar was het appartement alleen niet geschikt voor, ik kwam een kinderkamer tekort. Ik had onze woning alleen gekocht met behulp van wat spaargeld en mijn ouders, dus gelukkig kon ik zelf beslissen over de verkoopprijs. Veel tijd om een koper te vinden via een makelaar had ik natuurlijk niet, dan zou mijn kindje al geboren zijn. Dus snelheid was geboden. En dat gebeurde ook: ik kreeg vrijwel meteen van Janssens Vastgoed een bod dat voor mij acceptabel was en ik hield er zelfs geen restschuld aan over!
Marieke, Nijmegen

Janssens vastgoed is betrouwbaar

Voordat ik met Janssens Vastgoed in contact kwam, had ik al een mondelinge koopovereenkomst gesloten met een particulier. Mijn vrouw en ik hadden zelfs al een interessant nieuw huis gevonden waarvoor we op het punt stonden om zelf een bod uit te brengen. Maar ineens belde die particuliere koper af vertelde onze voormalig makelaar ons. Die particulier kreeg z’n hypotheek toch niet rond en de koop werd afgeblazen. Nog geen 2 maanden later gebeurde een soortgelijke situatie opnieuw. Dus daarna besloten we om het heft in eigen hand te nemen, afstand te nemen van onze voormalig vastgoedmakelaar en onze woninggegevens via het contactformulier op Janssens Vastgoed.nl door te geven. Binnen enkele dagen na onze contactaanvraag vond de eerste bezichtiging en taxatie plaats en werd er een bod op onze woning gedaan. Zónder financieringsvoorbehoud wel te verstaan! Geweldig, de koop- en transportaktes waren in no-time keurig netjes afgerond en we kregen ons geld.
Alida, Berkel-Enschot

We konden onze eigen woning terughuren

Toen wij beiden gepensioneerd waren, wilden we heerlijk genieten van onze vrije tijd. Reizen maken, met een nieuwe camper erop uit, de natuur in en op naar de zon. Maar dat kost geld en onze hypotheek verhogen en de overwaarde benutten voor consumptieve bestedingen leek ons niet zo slim. Verkopen van onze woning via Funda hebben we een paar maanden geprobeerd maar vanwege onze vraagprijs kwam daar geen serieuze reactie op terug. Via woning-terughuren.nl bleek echter dat we ons huis konden verkopen en via terughuren er gewoon in blijven wonen! Twee vliegen in één klap! Onze nieuwe camper is er gekomen en we genieten volop elke dag!
Karel en Ed, Roosendaal

Overtollig Inboedel achterlaten

Wij waren zo blij met de snelle reactie van Janssens vastgoed. De eerlijkheid en openheid gaf ons zeer veel vertrouwen. Een reguliere makelaar gaf ons geen zekerheid en bleven we de zorg houden over mogelijke dubbele lasten en hoe en wanneer te verhuizen. Janssens vastgoed zorgde voor de zekerheid van verkoop en we mochten onze inboedel ook nog gratis achterlaten!! Super bedankt voor deze service.
Henk en Sonja, Oosterhout

Gewoon gemak (geen poespas)

Ik ben mijn man verloren enkele maanden geleden. In het huis wilde ik meer blijven wonen. Makelaars laten komen, maar had er geen fijn gevoel bij. Toen zag ik de advertentie van dhr. Janssens, eigenaar van Janssens vastgoed, en heb hem uitgenodigd. Het voelde goed. Hij heeft de woning aangekocht en alle zorgen uit handen genomen. De weg naar de notaris, de hele verhuis en nodige administratie, alles werd geregeld. Wat trouwens ook zo fijn was dat ik mijn oude meubels en andere spullen gewoon kon achterlaten.
Ria, Ridderkerk

Wat een plezierige ervaring!

Sneller dan verwacht vonden wij het huur appartement van onze dromen. Dat betekende wel dat wij onze mooie vrijstaande woning snel wilden verkopen. Een telefoontje naar Janssens vastgoed en binnen een week was de verkoop van ons huis naar tevredenheid geregeld. De snelle en efficiënte werkwijze in combinatie met de aangename contacten zorgeden ervoor dat de zaken in een ontspannen sfeer werden afgerond. Geen verdere verkoopstress en geen zorgen over dubbele lasten. Wat een plezierige ervaring!

Ronald en Riet,Spijkenisse


Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen