Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen bij Janssens Vastgoed tegen de beste prijs.

Wij kopen uw huis

Snel uw huis verkopen

Direct een bod op uw woning

BETROUWBAAR EN SNEL HUIS VERKOPEN?

U wordt wat ouder en u wilt graag naar een andere woning? Een kleinere misschien of wellicht een huurhuis? Maar het is niet altijd even makkelijk om een huis snel te verkopen. De kans zit er in dat u een tijd lang twee huizen moet onderhouden. Lukt dat wel? En dan natuurlijk ook nog dubbele lasten. Zijn die wel op te brengen? Waar moet u met uw overtollige huisraad naar toe? En wie helpt u met het verhuizen? Vragen waar u mogelijk tot nu toe geen antwoord op weet. Maar de oplossing is dichtbij. Janssens Vastgoed kan u helpen.

Bij een gewenste betrouwbare, zekere en snelle verkoop van uw woning, bent u niet gebaat bij de verkoop door een reguliere makelaar. De makelaar kost u véél geld aan courtage en de makelaar kan u niet garanderen voor hoeveel én hoe snel zij het huis verkopen.

ZORGELOOS UW HUIS SNEL VERKOPEN.

Er zijn natuurlijk tal van voorbeelden te noemen waarbij het prettig is om zorgeloos en met zekerheid, snel de woning te verkopen. Indien u een ander huis wenst te huren of te kopen, maar ook bij echtscheidingen, of bij een erfenis, of omdat iemand gewoon dat ‘gespaarde’ geld wel eens echt in handen wilt krijgen, of gewoon gemakkelijk, gewoon zekerheid. Ons team van vastgoed specialisten staat klaar en komen graag kosteloos bij u langs om de mogelijkheden voor een zorgeloze verkoop te bespreken.

WIJ KOPEN UW HUIS

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid, snel wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen vrijblijvend bij u langs om de woning te taxeren. Veelal ter plaatse en anders binnen enkele dagen brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Wanneer wij uw huis opkopen, nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen, en zelfs een aanbetaling is mogelijk. De passeerdatum kunt u naar eigen wens afstemmen en inboedel die u niet meer wenst mee te nemen, kunt u kosteloos achterlaten. Janssens Vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken.

UW EIGEN WONING TERUGHUREN

Wilt u uw huis snel verkopen, maar nog enige tijd in de woning blijven wonen, dan is dit geen enkel probleem. Afhankelijk van uw situatie bieden wij u een lease-back constructie, waarbij u uw eigen woning terug huurt. Dit kan voor zowel korte-, als voor de langere termijn. Onze specialisten komen u hier graag over informeren.

BETROUWBARE EN ERVAREN VASTGOED SPECIALISTEN

Janssens Vastgoed bekend als ervaren huis opkoper is gevestigd in Breda. Wij zijn inmiddels ruim 20 jaar ervaren in de vastgoed branche en staan zeer positief aangeschreven bij o.a. notarissen, makelaars, taxateurs, hypotheek adviseurs en vele huiseigenaren die u voor gingen. Wij zijn met name actief in Brabant, waarbij het accent gelegd wordt op Breda, Tilburg, Oosterhout, Roosendaal en omstreken. Maar gezien het succes en de grote vraag voor het opkopen van woningen hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid tot Zeeland en Zuid-Holland. Wilt u, of weet u iemand die ook het huis snel wilt verkopen? Wij vernemen het heel graag.

DE WONING OPKOPER DIE ONTZORGT

Vaak heeft men een negatief beeld bij een woning opkoper en denkt men dat een opkoper van woningen weinig geld biedt voor een woning. Vele zeer tevreden huizen verkopers zijn u voor gegaan, en de notaris kan het bevestigen dat ieder van onze klanten blij en tevreden is met de keuze om met zekerheid de volgen de stap te kunnen maken.

Veelgestelde Vragen

LEVERT EEN AANVRAAG BIJ JANSSENS VASTGOED VOOR EEN BOD OP MIJN WONING, MIJ EEN VERPLICHTING OP?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Bij een volledig ingevuld aanvraag formulier, dat u op de website kunt vinden, ontvangt u direct een reactie van ons. Bij interesse nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien het door ons voorgestelde richtbedrag voor u bespreekbaar is, maken wij een afspraak met u om de woning te bekijken. Na opname van de woning wordt aan u een definitief voorstel gedaan.

IS HET MOGELIJK DAT IK DIRECT GELD ONTVANG WANNEER IK MIJN HUIS VERKOOP AAN JANSSENS VASTGOED?

Het is mogelijk om direct geld te krijgen. Via de notaris geven wij u dan een voorschot op de koopsom. Op deze manier kunt u direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen. 

BRENGT DE VERKOOP VAN MIJN WONING AAN JANSSENS VASTGOED KOSTEN MET ZICH MEE?

Net zoals bij een normale verkoop, komen alle kosten koper voor rekening van Janssens Vastgoed. Wij rekenen verder ook geen extra kosten voor onze dienstverlening.

Direct een bod op uw woning!

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen