Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Direct uw huis verkopen aan Janssens Vastgoed

Werkwijze

Meldt uw woning aan bij Janssens Vastgoed

Vul het aanmeldformulier in of bel naar ons kantoor 0161-413666. Het aanmelden van uw woning is geheel kosteloos. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij de woning in behandeling.

Waardebepaling van uw woning

Onze ervaren medewerkers komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om de reële waarde van uw woning te bepalen. Aan de hand van de getaxeerde waarde doen wij een passend bod op uw woning. Ons bod is zonder voorbehoud van financiering.

Wij plaatsen een bod op uw woning

Komen wij tot een overeenstemming, dan wordt alles notarieel vastgelegd en is uw woning met 100% zekerheid verkocht. Janssens vastgoed neemt alle kosten voor haar rekening, zoals notariskosten, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc.

Janssens Vastgoed gaat verder… indien u wenst…

Wanneer u wenst begeleiden wij u graag bij de aankoop of overstap naar de volgende woning. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met u. Mocht u zekerheid over de verkoop willen maar toch nog enige tijd in de woning verblijven; wij bieden u de zekerheid van betaling, terwijl de oplevering op een later tijdstip kan plaatsvinden. Janssens Vastgoed heeft een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid, welke u kunt verifiëren bij de diverse notarissen, makelaars of de honderden klanten die u voor gingen. Kortom wilt u een snelle, flexibele en zekere manier van de verkoop van uw woning, aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvend gesprek!

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen