Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Snel huis verkopen Tilburg

Wij kopen uw huis

Uw huis snel verkopen in Tilburg

Direct een bod op uw woning

Snel uw huis verkopen in Tilburg? Wij kopen uw huis direct tegen een passend bod! Janssens Vastgoed laat u niet lang in onzekerheid, wij bieden namelijk snel een goed bod op uw woning. Kies voor gemak en zekerheid, kies voor Janssens Vastgoed. Als u snel uw huis in Tilburg wilt verkopen dan bent u op de juiste plek. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke voorwaarden, neem dus snel contact met ons op!

Snel huis verkopen in Tilburg
Snel huis verkopen in Tilburg

Waarom wilt u snel uw huis verkopen in Tilburg?

In Noord-Brabant volgen ontwikkelingen op de huizenmarkt zich in rap tempo op. Snel uw huis verkopen in Tilburg? Dan is dit het ideale moment. Wat de reden tot verkoop dan ook mag zijn, wij kopen graag uw woning. Bovendien geniet u van ons van verschillende voordelen die makelaars in uw regio niet bieden. Het snel verkopen van uw huis in Tilburg gaat bij ons altijd volgens plan!

Snel verkopen van uw huis in Tilburg – hoe werkt het?

Als u uw huis in Tilburg snel wilt verkopen, dan wilt u natuurlijk duidelijkheid. Hoe komt u snel van uw woning af? Onze werkwijze is als volgt:

Stap 1. Waardebepaling van uw huis

Graag komen wij - vrijblijvend - langs om uw Tilburgse woning te bezichtigen en kennis te maken. U krijgt van ons direct de waarde van uw woning te weten. Het inplannen van een afspraak kan vaak al op zeer korte termijn, want wij snappen erg goed dat u snel uw huis in Tilburg wilt verkopen!

Stap 2. Bod op uw huis

Na de waardebepaling, doen wij bod op uw woning in Tilburg. Dit bod geven wij u vaak al tijdens de eerste bezichtiging! Dit maakt het mogelijk dat u uw huis in Tilburg snel kunt verkopen. Het plaatsen van ons bod doen wij trouwens altijd vrijblijvend. Dus zonder extra kosten! Bij Janssens Vastgoed komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Stap 3. Wij regelen de randzaken

Als u akkoord bent met de prijs die wij geven voor uw woning, dan gaan wij direct voor u aan de slag met alle randzaken. Wij zetten de vaart achter de snelle verkoop van uw woning in Tilburg. Dit houdt ook in dat wij alles regelen bij de notaris. U wordt in deze fase ook compleet ontzorgd door ons.

Snel huis verkopen Tilburg – aantrekkelijke voorwaarden

Wij helpen graag bij de snelle verkoop van uw huis in Tilburg. Om u zo goed mogelijk te helpen hanteren wij een aantal aantrekkelijke voorwaarden bij de verkoop van uw woning.

Ons bod is zonder financieel voorbehoud

Het snel willen verkopen van uw huis kan soms stress opleveren. Dat begrijpen wij volledig. Daarom nemen wij graag wat stress bij u weg. Het bod dat wij doen op uw huis, is zonder financieel voorbehoud. U krijgt van ons direct duidelijkheid als u uw huis in Tilburg snel aan ons verkoopt!

De passeerdatum zelf bepalen? Dat kan!

Wilt u uw huis in Tilburg snel verkopen? Dat is mogelijk op uw voorwaarden. Bij Janssens Vastgoed bepaalt u de passeerdatum zelf.

Inboedel in de woning achterlaten is mogelijk

Wilt u de verkoop van de woning snel achter u laten? En is de inboedel in de woning daarin een obstakel? Laat dan de inboedel gewoon achter in de woning. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met de verhuizing van alle inboedel. Daarnaast bent u weer een stap dichter bij de snelle verkoop van uw huis in Tilburg!

Heeft uw huis gebreken of achterstallig onderhoud?

Misschien vertoont uw Tilburgse woning gebreken of is er sprake van achterstallig onderhoud. Bij ons is dat geen probleem. Wij kennen ons vak en kijken met een objectieve en deskundige blik naar uw woning. U kunt van ons verwachten dat wij altijd open en eerlijk tegen u zijn. Wij doen dan ook altijd een passend bod op uw huis, ongeacht eventuele gebreken of achterstallig onderhoud.

Snel uw huis verkopen in alle wijken van Tilburg

Wij kopen uw huis snel in alle Tilburgse wijken en stadsdelen

 • Bomenbuurt
 • De Schans
 • Het Laar
 • Katsbogten
 • Kruidenbuurt
 • Oud-Noord
 • Oud-Zuid
 • Reeshof
 • Tilburg Centrum, Noord, Oost en West
 • Vogeltjesbuurt
 • Vredeburcht

Waarom niet verkopen via een andere makelaar?

Bij reguliere makelaars weet u nooit hoe lang uw huis te koop zal staan. Ook rekenen veel makelaars in uw omgeving veel courtagegeld rekenen voor hun diensten. Deze courtage kan oplopen tot wel duizenden euro’s! Bij ons houdt u dit geld in uw zak en betaalt u geen overbodige kosten. Wij geven u een eerlijke prijs voor uw woning die u snel aan ons kunt verkopen. Bovendien bent u bij ons zeker van het snel verkopen van uw huis in Tilburg.

Snel huis verkopen Tilburg – plaats uw aanvraag

Wilt u uw huis in Tilburg snel verkopen? Wacht dan niet langer. Plaats een online aanvraag of stuur een email naar info@janssens-vastgoed.nl. Spreekt u ons liever per telefoon? Dan belt u naar 0161 - 41 36 66. Wij vertellen u graag meer.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen