Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Janssens Vastgoed: dé makelaar die huizen opkoopt

Wij kopen uw huis

Dé makelaar die huizen opkoopt

Direct een bod op uw woning

Een makelaar die huizen opkoopt

U zoekt een makelaar die huizen opkoopt?

Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen. Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan de verkoper. Gemak is waar wij voor staan. Overtollige inboedel kunt u achterlaten en eventueel achterstallig onderhoud is geen enkel probleem. Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen? Meld u aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0161-413666.

Janssens Vastgoed, de makelaar die huizen opkoopt.

MELD U AAN VOOR EEN BOD OP UW WONING

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen bij u langs om de woning te taxeren. Dit alles is geheel gratis. Veelal ter plaatse brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.
Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Janssens vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken.

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen koopt..

Geen onverwachte kosten

Wilt u ook uw huis snel en zorgeloos verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen