Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Huis verkopen aan makelaar

Wij kopen uw huis

Uw huis direct verkopen aan een makelaar

Direct een bod op uw woning

Uw huis direct verkopen aan makelaar

Wilt u uw woning snel en met zekerheid verkopen?

Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen. Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan de verkoper. Gemak is waar wij voor staan. Overtollige inboedel kunt u achterlaten en eventueel achterstallig onderhoud is geen enkel probleem. Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen? Meld u aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0161-413666.

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen opkoopt.

MELD U AAN VOOR EEN BOD OP UW WONING

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen koopt..

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen bij u langs om de woning te taxeren. Dit alles is geheel gratis. Veelal ter plaatse brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.

Geen onverwachte kosten

Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Janssens vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken.

Wilt u ook uw huis snel en zorgeloos verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde Vragen

LEVERT EEN AANVRAAG BIJ JANSSENS VASTGOED VOOR EEN BOD OP MIJN WONING, MIJ EEN VERPLICHTING OP?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Bij een volledig ingevuld aanvraag formulier, dat u op de website kunt vinden, ontvangt u direct een reactie van ons. Bij interesse nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien het door ons voorgestelde richtbedrag voor u bespreekbaar is, maken wij een afspraak met u om de woning te bekijken. Na opname van de woning wordt aan u een definitief voorstel gedaan.

IS HET MOGELIJK DAT IK DIRECT GELD ONTVANG WANNEER IK MIJN HUIS VERKOOP AAN JANSSENS VASTGOED?

Het is mogelijk om direct geld te krijgen. Via de notaris geven wij u dan een voorschot op de koopsom. Op deze manier kunt u direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen.

BRENGT DE VERKOOP VAN MIJN WONING AAN JANSSENS VASTGOED KOSTEN MET ZICH MEE?

Net zoals bij een normale verkoop, komen alle kosten koper voor rekening van Janssens Vastgoed. Wij rekenen verder ook geen extra kosten voor onze dienstverlening.

Direct een bod op uw woning!

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen