Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Snel huis verkopen in Rotterdam bij Janssens Vastgoed

Snel huis verkopen Rotterdam

Wij kopen uw huis

Snel huis verkopen Rotterdam

Direct een bod op uw woning

Snel uw huis verkopen in Rotterdam? Laat Janssens Vastgoed direct uw woning kopen tegen een goed bod! Het voordeel is dat u direct zeker bent van een snelle verkoop van het huis. Dit biedt u gemak en zekerheid. Wilt u snel uw Rotterdamse huis verkopen? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. U geniet bij ons van aantrekkelijke verkoopvoorwaarden, plan dus direct een online aanvraag in!

Snel huis verkopen in Rotterdam
Snel huis verkopen in Rotterdam

Waarom wilt u snel uw huis verkopen in Rotterdam?

In de provincie Zuid-Holland hebben we te maken met een dynamische huizenmarkt. Dit geldt zeker voor Rotterdamse huizen! U kunt momenteel profiteren van deze huizenmarkt door uw huis snel te verkopen. Dit is namelijk een perfect moment voor de directe verkoop van uw woning! Het snel verkopen van uw huis in Rotterdam gaat bij ons volgens plan.

Snel huis verkopen in Rotterdam – hoe werkt het?

Wilt u snel uw huis verkopen in Rotterdam? Dan wilt u waarschijnlijk snel duidelijkheid en helderheid. Wij zorgen hiervoor door middel van de volgende drie stappen:

Stap 1. Waardebepaling van uw huis

Wij komen graag een keer – gratis - langs om uw Rotterdamse huis te bezichtigen. Wij maken namelijk graag kennis met u en uw woning! Tijdens deze kennismaking krijgt u van ons meteen de waarde van uw woning te horen. Wilt u deze waardebepaling met ons inplannen? Dit kan vaak al op zeer korte termijn. Wij snappen dat u uw huis in Rotterdam snel wilt verkopen.

Stap 2. Bod op uw huis

Als wij tijdens de bezichtiging de marktwaarde hebben vastgesteld, doen wij een passend bod op uw woning. Dit bod geven wij u al vaak direct! Zodoende kunt u extra snel uw huis verkopen in Rotterdam. Een bod is altijd gratis en vrijblijvend, dus geen kosten voor uw rekening! Bij Janssens Vastgoed komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Stap 3. Wij regelen de randzaken

Bent u akkoord bent met de prijs voor uw huis? Dan zorgen wij alles voor de snelle verkoop van uw huis in Rotterdam. Dit betekent ook dat wij alles bij de notaris regelen. Daar heeft u dus geen tot weinig omkijken naar!

Snel huis verkopen Rotterdam – aantrekkelijke voorwaarden

Wij helpen u bij de snelle verkoop van uw huis in Rotterdam. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een aantal aantrekkelijke voorwaarden.

Ons bod is zonder financieel voorbehoud

Wij doen graag een bod op uw woning zonder financieel voorbehoud. Op die manier krijgt u direct duidelijkheid als u ons bod accepteert. U hoeft dus niet onzekerheid te wachten of alle bankzaken wel rondkomen. Integendeel, niet alleen kunt u uw huis in Rotterdam snel verkopen, u weet ook direct waar u aan toe bent!

Passeerdatum bepalen

Wilt u uw huis in Rotterdam snel verkopen? Ondanks de snelheid van de verkoop, houden wij sterk rekening met wensen. Zodoende bepaalt u bij Janssens Vastgoed zelf de passeerdatum van de akte.

Inboedel in de woning achterlaten = mogelijk

Wilt u snel van uw huis af en vormt de inboedel in de woning een obstakel? U kunt de inboedel achterlaten in de woning! U bent hiermee weer een stap dichter bij het snel verkopen van uw huis in Rotterdam!

Gebreken of achterstallig onderhoud?

Misschien vertoont uw huis gebreken of zijn er onderdelen die niet goed zijn onderhouden. Dat is voor ons geen probleem. Bij Janssens Vastgoed kennen wij ons vak en kijken wij met objectieve en deskundige blik naar de woning. Wij zijn altijd open en eerlijk tegen u. Ook als het gaat om eventuele gebreken of achterstallig onderhoud.

Snel uw huis verkopen in alle wijken van Rotterdam

Wij kopen uw huis snel in alle Rotterdamse wijken en stadsdelen. Waaronder:

  • Delfshaven
  • Hillgersberg
  • Ijsselmonde
  • Kralingen-Crooswijk
  • Overschie
  • Pernis
  • Prins Alexander
  • Stadscentrum

Waarom niet verkopen via een andere makelaar?

Kiest u ervoor de woning in de reguliere verkoop te zetten? Dan weet u nooit hoe lang de verkoop zal duren! Kiest u voor een makelaar bij u uit de buurt? Dan bent u vaak veel geld kwijt aan courtage (soms wel duizenden euro’s!). Bij ons houdt u dit geld in uw zak. Wij bieden namelijk een marktconforme prijs voor uw woning. Bovendien bent u bij ons zeker van het snel verkopen van uw huis in Rotterdam.

Snel huis verkopen Rotterdam – profiteer direct!

Snel uw huis in Rotterdam verkopen? Profiteer dan direct! Plaats een online aanvraag of email ons op: info@janssens-vastgoed.nl. Wilt u liever bellen? Dat kan op: 0161 - 41 36 66. Wij vertellen u graag meer.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen