Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Geërfd huis verkopen

Wij kopen uw huis

Geërfd huis verkopen

Direct een bod op uw woning

Uw huis uit erfenis zorgeloos verkopen

Wilt u een geërfd huis verkopen zonder zorgen? Heeft u een erfenis ontvangen vanuit een nalatenschap met daarin een huis of bedrijfspand? Wilt u dit geërfd huis zonder zonder zorgen, makkelijk en met zekerheid verkopen? Wij helpen u daar graag bij!

Geërfd huis verkopen
Geërfd huis verkopen

Waarom uw geërfd huis verkopen aan Janssens Vastgoed?

Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen, waaronder geërfde woningen. Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden. Ook nemen we deze af op de dag dat u dat verkoper wenst! Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan u.

Inboedel bij verkoop geërfd huis

Gemak is waar wij voor staan. Staat er in het door u geerfde huis nog een inboedel? Kijkt u ertegen op om deze inboedel te verkopen? Maakt u zich hierover geen zorgen. U kunt overtollige inboedel achterlaten bij Jansssens Vastgoed. Dit biedt u rust en gemak in het regelen van de erfenis na een verlies van een dierbare.

Geërfd huis verkopen met gebreken of achterstallig onderhoud

Vertoont het door u geërfde huis gebreken of achterstallig onderhoud? Dat is geen probleem. Bij Janssens Vastgoed kennen wij ons vak en kijken wij met objectieve en deskundige blik naar de woning. Wij zijn altijd open en eerlijk tegen u. Ook als het gaat om eventuele gebreken of achterstallig onderhoud.

Zorgeloos een huis uit erfenis verkopen

Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen? Meld u aan via onze online aanvraag of bel ons op 0161 - 41 36 66.. U kunt ons een email sturen op: info@janssens-vastgoed.nl.

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen opkoopt.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen