Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

Laat nu Janssens Vastgoed uw huis opkopen.

Wij kopen uw huis

Uw huis laten opkopen

Direct een bod op uw woning

Wat de reden ook is voor de verkoop van uw huis, Janssens Vastgoed kan uw woning als dat nodig is vandaag nog opkopen. Uw wensen en omstandigheden zijn namelijk ons uitgangspunt en daarom bieden wij u service, snelheid en bovenal duidelijkheid en u bespaart ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Bij het inzetten van een reguliere makelaar voor het verkopen van uw woning, weet u vaak niet hoe lang het duurt voordat deze verkocht is. Daarbij krijgt u ook nog eens hoge courtagekosten van de makelaar gepresenteerd. Janssens Vastgoed doet hier niet aan. Wij rekenen geen courtagekosten als wij uw huis opkopen.

Wij verzekeren u niet alleen van goed advies en de juiste begeleiding, maar ook direct 100% zekerheid van de verkoop van uw huis. Janssens vastgoed is inmiddels ruim 10 jaar actief in de directe aan - / verkoop van particuliere huizen.

Als u wilt dat uw woning snel verkocht wordt, kunt u terecht bij Janssens Vastgoed voor het opkopen van uw huis. Door uw huis aan ons te verkopen, heeft u niet enkel de zekerheid dat u snel van uw woning af bent, u bespaart ook nog eens duizenden euro’s.

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs, wat neerkomt op zo’n 85 tot 90% van de marktwaarde.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen