Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons

uw woning opkoper in Curacao

Wij kopen uw huis

Ook op Curacao

Janssens Vastgoed, de woning opkoper in Curaçao

Sinds kort is Janssens Vastgoed ook actief op Curaçao. Wij kopen woningen, vakantie woningen, studenten huizen, etc. rechtstreeks van de particulier. 

Wat de reden ook is: erfenis, een gewenste snelle verkoop, zekerheid of gewoon geen poetspats. Janssens Vastgoed Curaçao kan uw woning, als dat nodig is, vandaag nog opkopen. Wij bieden u een zo gunstig mogelijke prijs voor de woning. En heeft u op korte termijn een deel van het geld nodig, dan zijn wij in de meeste gevallen bereid tot een aanbetaling. En wilt u het overtollige inboedel achterlaten, geen probleem, Janssens Vastgoed is u graag van dienst.   

Service, snelheid, administratieve rompslomp en bovenal duidelijkheid, los van het besparen van nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten; Janssens vastgoed Curaçao is u graag van dienst.

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Neem contact met ons op of stuur uw aanvraag naar ons e-mail adres: info@janssens-vastgoed.nl.

 

Uw huis zorgeloos verkocht…

Wilt u uw woning snel en met zekerheid verkopen? Janssens Vastgoed is ruim 20 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen over geheel Nederland en heeft haar activiteiten uitgebreid tot in de Cariben; waaronder met name Curaçao.  Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan de verkoper. Gemak is waar wij voor staan.

Overtollige inboedel kunt u achterlaten en eventueel achterstallig onderhoud is geen enkel probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om nog enige tijd in de woning blijven wonen nadat wij deze hebben overgenomen.

 

Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen? Meld u aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0161-413666.

Janssens Vastgoed, de woning opkoper in uw regio.

MELD U AAN VOOR EEN BOD OP UW WONING

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen bij u langs om de woning te taxeren. Dit alles is geheel gratis. Veelal ter plaatse brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.

Geen onverwachte kosten

Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris; overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Janssens Vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken. Wilt u ook uw huis snel en zorgeloos verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen