Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Beukenstraat 8
DONGEN

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Zeer goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met inpandige garage, carport en berging. De woning is gelegen op een mooie plek in Oud-Dongen, op loopafstand van bospark "De Bergen" en in de directe nabijheid van basisscholen, winkelvoorzieningen, en zwembad-, sauna- en fitnesscentrum "De Vennen". Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 175.000,- k.k.

Indeling:

Begane grond:
In de hal bevinden zich het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De sfeervolle doorzon woonkamer is voorzien van een tegelvloer (met vloerverwarming, maar deze is thans niet aangesloten). Tevens is er een sfeervolle gashaard met rookkanaal aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

De dichte keuken beschikt over een nette inbouwkeuken, welke onder andere is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens een aansluitpunten ten behoeve van een vaatwasmachine en vanuit de keuken is de praktische kelderkast bereikbaar.

Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, welke toegang geeft tot de inpandige garage en de achtertuin en waar zich de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur en een grote vaste kast bevinden.
De garage is in spouwmuur gebouwd en is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, alsmede verwarming. Voor de garage bevindt zich een ruime oprit met carport.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een vaste kast.

De moderne badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een afzonderlijke douche, een vrij hangend toilet en een wastafel met meubel.

Slaapkamer 1: ca. 3.74 x 2.92 m.
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 2: ca. 3.44 x 2.85 m.
De tweede slaapkamer is eveneens ruim te noemen en voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 3: ca. 2.85 x 1.90 m.
Aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer.

Zolder:
Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder vanaf de overloop bereikbaar. Op de zolder bevindt zich tevens de opstelling van de cv-ketel (Nefit, 2007).

Tuin:
De achtertuin is volledig bestraat en wordt ontsloten door een stenen berging, welke ook in spouwmuur is gebouwd. In deze berging zijn een gasaansluiting en elektra aanwezig.
De tuin aan de zijkant van de woning is ruim en thans geheel voorzien van sierbestrating. Hier is voldoende ruimte om bijvoorbeeld een speeltoestel te plaatsen.

Bijzonderheden:
-De volledige woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en van rolluiken.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen