Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

de Ververt 1264
WIJCHEN

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Gunstig gesitueerde sfeervolle bovenwoning gelegen op een mooie plek in de wijk. Deze bovenwoning is voorzien van een slaapkamer en ruime woonkamer met alle gemakken, op loopafstand van de scholen, openbaar vervoer en van een modern winkelcentrum! Perfect woongenot in een betaalbare prijsklasse. De Ververt is in Wijchen zuid gelegen, aan het Wijchens meer en nabij diverse voorzieningen, o.a. winkelcentrum ''Zuiderpoort'', basisschool en kinderspeelweides.

Indeling:
Begane grond
Een stenen berging met prima provisieruimte en ruimte voor bijvoorbeeld een fiets. Daarnaast een trapopgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping
Entree met meterkast, provisiekast en trapopgang naar tweede verdieping. Aan de buitenzijde een balkon met uitzicht over de rustige straat.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap naar overloop en vervolgens door naar het woongedeelte. Royale open ruimte welke is ingedeeld als eetkamer, woonkamer en keuken. Laatstgenoemde beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten; vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De mooie vloer mag niet onvermeld blijven en er is ook veel lichtinval door de dakkapel.
Vervolgens een doorgang naar de slaapkamer met aparte kast voor de cv-opstelling en doorgang naar de badkamer. Zowel de badkamer alsmede de slaapkamer hebben een groot dakraam. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.
Tevens mag niet onvermeld blijven dat de gehele woonlaag is voorzien van vloerverwarming.

Algemeen:
- Bouwjaar 1982
- Inhoud 160,50 m³
- Woonoppervlak ± 51 m²
- Externe buitenruimte ± 4,5 m²

Bijzonderheden:
- De gehele bovenwoning is gemoderniseerd.
- De servicekosten bedragen € 21,24 per maand.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen