Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Buitenwiek 2
WEERT

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Een instapklare halfvrijstaande woning met ruime inpandige garage op een fraaie hoekpositie in de gewilde wijk Molenakker. Pak je meubels op en trek binnen no-time in deze leuke instapklare woning op een rustige woonlocatie in de wijk Molenakker. De woning is aan de tuinzijde uitgebouwd waardoor een schitterende leefruimte is ontstaan. De inpandig bereikbare garage draagt eveneens bij aan het woongenot. Aan de achterzijde ligt een zonnige ruime tuin met veel privacy.

Op de begane grond biedt de woning plaats aan een royale woonkamer met een massief eiken vloer, een fraaie open keuken (moderne opstelling met uitgebreide voorzieningen). De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Een vaste trap biedt toegang tot de royale zolder, alwaar met eenvoud een vierde slaapkamer realiseerbaar is.

De woning is goed geïsoleerd, met onder andere vloer-, muur- en dakisolatie, alsmede dubbel glas. De woning wordt verwarmd door een Vaillant CV-combiketel van 2019.

Spoedige aanvaarding mogelijk! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen