Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Warmonderf 6
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Zeer riante woning in de wijk "Witbrand" Met maar liefst 6 slaapkamers, een ruime uitgebouwde woonkamer. Deze woning is gelegen in de rustige wijk welke veel speelgelegenheden kent voor kinderen. Daarnaast liggen station Tilburg Reeshof en winkelcentrum Heyhoef zowat om de hoek zodat u gemakkelijk naar Breda, Tilburg of Den Bosch kunt reizen of even te voet een boodschap kunt halen. Kortom het ideale huis voor degene die van ruimte houdt!

Begane grond; De hal/ entree toegang tot het toilet, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. Bij binnenkomst in de woonkamer wordt u direct getroffen door de enorme ruimte. De woonkamer heeft muurverf wanden en een spuitwerk plafond. De lichte tegelvloer en de rustige kleuren op de wanden accentueren de grootte van de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken en de tuin. De tegelvloer loopt van de woonkamer door naar de keuken. De luxe open keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad, spoelbak en diverse inbouwapparatuur namelijk; een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, afwasmachine en een afzuigkap. Via een schuifdeur en tuindeur is de tuin bereikbaar.

1e verdieping; De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Slaapkamer 1 is een grote slaapkamer, aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van spuitwerk op het plafond en laminaat op de vloer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een klein balkon. Slaapkamer 2 welke aan de achterzijde van de woning is gelegen, heeft een spuitwerk plafond en laminaat op de vloer. De muren hebben een lichte kleur(beige). Slaapkamer 3 is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft ook een spuitwerk plafond en laminaat op de vloer. Deze kamer is uitgevoerd in de vrolijke kleuren groen geel en blauw. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel.

2e verdieping; Vanuit de overloop op de tweede verdieping is er toegang tot twee slaapkamers. Slaapkamer 4 is voorzien van vloerbedekking en een grijze wand. Slaapkamer 5 is heeft een kleurrijke blauwe muur. Deze kamer heeft een laminaat vloer.

3e verdieping; Op de derde verdieping bevindt zich de 6e slaapkamer en een voorkamer. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk plafond, witte muren en één blauwe wand. De voorkamer is voorzien van een laminaat vloer en hier bevinden zich aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tuin; Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. De tuin ligt op het zongunstige zuiden en is geheel voorzien van sierbestrating. Aan weerszijde is een schutting geplaatst. In de tuin is een houten berging aanwezig voorzien van elektra. Er is een eigen achterom aanwezig.

VOORDELEN VAN DEZE WONING
Deze riante woning is gelegen op een unieke locatie is nagenoeg instapklaar te noemen, De keuken is luxe en voorzien van de diverse apparatuur.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen