Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Coolhaven 56D
ROTTERDAM

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Wakker worden met een prachtig uitzicht op het water! Dit top afgewerkte appartement is gelegen op de 4e verdieping en biedt veel comfort. Vanuit de fijne lichte woonkamer kun je genieten van het uitzicht en helemaal tot rust komen. Liever de drukte opzoeken? Het centrum van Rotterdam ligt aan je voeten met het metrostation voor de deur. Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland vormen samen de wijk Delfshaven. Hier komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk wandelen langs het water. Kortom een zeer divers gebied!

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in het nette entree met liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de zeer ruime berging van maar liefst 9 m2.

Op de 4e etage:
Binnenkomst in de hal waar ruimte is voor het ophangen van jassen en het opbergen van schoenen. Vanaf hier heb je toegang tot de meeste ruimtes in het appartement waaronder de keuken, woonkamer, toilet, badkamer, eetkamer en slaapkamer.

De heerlijk lichte woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen die een prachtig uitzicht geeft over het water. De woonkamer geeft legio mogelijkheden om er een fijn thuis te creëren. In deze kamer is tevens een ruime vaste kast om e.e.a. in op te kunnen bergen. De sfeervolle schuifdeuren geven toegang tot de eetkamer welke gelegen is aan de achterzijde van het appartement. Ook deze kamer heeft grote raampartijen welke veel daglicht binnen laten. Deze kamer beschikt over 2 ruime vaste kasten. Vanuit de eetkamer heb je tevens toegang tot het grote balkon waar vandaan zelfs de "Euromast" te bewonderen is.

De fijne slaapkamer is achter in het appartement gelegen wat veel rust met zich meebrengt. Het is voorzien van 2 vaste kledingkasten en geeft eveneens toegang tot het balkon.

Aan de hal is de geheel betegelde badkamer gelegen welke beschikt over een moderne douche en wastafel. Aangrenzend aan de badkamer is een vaste kast met wasmachine aansluiting en een gedeeltelijk betegeld toilet met zwevend toilet en fontein.

Aan de voorzijde van het appartement is de moderne keuken gesitueerd met diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Het beschikt over een groot aanrechtblad en heeft voldoende kastruimte beschikbaar. In een van de kastjes is een losse vriezer aanwezig. Ook aan de voorzijde van het appartement is een kleiner balkon aanwezig waar eveneens een ruime bergruimte aanwezig is met daarin de Remeha cv-ketel.

Ten slotte vind je in de hal bij binnenkomst de meterkast.

Afmetingen:
Voor de afmetingen verwijzen wij u naar onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1949.
- Gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen.
- Woonoppervlakte circa 64 m2.
- Inhoud circa 217 m3.
- Bergruimte aanwezig.
- Nieuw gestucte en geverfde muren.
- Gehele appartement voorzien van doorgelegde houten vloer.
- Verwarming en warm water middels cv-ketel.
- Gehele woning voorzien van prachtige houten vloer.
- Actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 136,07 per maand.
- Parkeren middels parkeervergunning.
- Openbaar vervoer, winkels, horeca en goede verbinding tot uitvalswegen.
- Oplevering per direct.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen