Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Clematisstraat 13
BREDA

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Zeer scherp geprijsd 3 kamer appartement gelegen in de wijk 'Westerpark" Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van de winkels, openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen richting Roosendaal Utrecht en Tilburg Kortom op zoek naar een instapklaar appartement? Wij laten je graag vrijblijvend zien wat dit appartement te bieden heeft! U bent nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem... u kunt bij Janssens Vastgoed uw woning inruilen! Bel voor een afspraak 0161-413.666

Begane grond; Via de algemene, dubbele afsluitbare entree is voorzien van een intercom en de brievenbussen. De woonlagen zijn te bereiken met behulp van een comfortabele liftinstallatie, maar ook middels een afzonderlijke trapopgang. De bergingen zijn in de afsluitbare kelder ondergebracht en zijn tevens via een zij-entree toegankelijk.

Eerste etage; Ruime hal/entree met een garderobenis, een meterkast en een intercom. Via de gang is een van de twee slaapkamers (ca. 2.75x3.00m ) te bereiken evenals het toilet, de ruime badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel, en de wasmachine aansluiting. en de sfeervolle woonkamer met open keuken.

De woonkamer (ca. 3.65x8.20m )is voorzien van grote raampartijen wat voor een prettige lichtinval zorgt en de verbindingsdeur naar de master bedroom (ca. 3.00x4.35m )met loopdeur naar de badkamer.Tevens is er vanuit de woonkamer een loopdeur naar de royale loggia (aan de voorzijde). De verrassende woonkamer staat in semi-open verbinding met de L-vormige keuken, ca. 1.80/2.15x4.10 m. De degelijke inbouwkeuken, met een forse bergkast (met c.v./combi-ketel 2009), ligt aan de galerijzijde, heeft een groot raam en is o.a. voorzien van een afzuigkap en een 4-pits gaskomfoor.

De vrijgelegen loggia, ca. 2.00x3.00 m, ligt op het noordoosten en kijkt vrij uit op o.a. de Grote Kerk van Breda. Het appartement heeft overwegend een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van behang.

VOORDELEN VAN DEZE WONING
Dit appartement is gelegen op een unieke locatie is nagenoeg instapklaar te noemen, De keuken is luxe en voorzien van de diverse apparatuur. Verder is het appartement voorzien van rolluiken aan de galerijzijde en zonwering.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen