Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Bijster 61
HOOGVLIET ROTTERDAM

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Gelegen in de geliefde wijk 'Middengebied', centraal in Hoogvliet, treft u deze 4-kamer maisonnette woning met ruime berging. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het balkon is aan de achterzijde gelegen, waar het zonnetje volop op schijnt. De woning staat op erfpacht, welke is afgekocht tot zelfs 31-12-2035! Nabij de woning treft u een metro-/en busstation, winkelcentrum de 'Binnenban', een school en diverse kindvriendelijke speeltuintjes.

INDELING:
Begane grond: entree met garderobe en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: lange hal met toegang tot de toiletruimte met closet en fontein, 2 vaste kasten, een meterkast en toegang tot de royale en lichte woonkamer. De woonkamer van ca. 25 m2 is voorzien van een nette vloer, trapopgang naar de 2e verdieping en deur naar het zonnige balkon. De keuken is geplaatst in L-vorm en is uitgevoerd met een koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap.

2e verdieping: overloop met toegang tot de diverse vertrekken en een bergkast voorzien van de c.v.-installatie. 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 16 m2, 12 m2 en 7 m2, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van vaste kastenwand en een wastafel. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchecabine en de aansluiting voor de wasmachine.

Het balkon van ca. 10 m2 is gelegen op het zuidoosten. De achtergevel beschikt over zonwering. Op de begane grond treft u een vrijstaande stenen berging aan.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
- Vrijstaande stenen berging op de begane grond
- Maandelijkse VvE bijdrage van € 72,75
- Erfpacht afgekocht tot 31-12-2035
- Centraal gelegen, nabij diverse sociale voorzieningen

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen