Maak uw keuze

Bel mij terug

Laat uw huis opkopen door Janssens Vastgoed

Laat ons uw huis opkopen.

U ontvangt gratis het beste bod en heeft direct zekerheid!

U wilt snel van uw huis af, maar natuurlijk wel voor de juiste prijs. Laat Janssens vastgoed uw huis opkopen, wij zijn opkopers die snel zaken kunnen doen waarbij zekerheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Dan kiest u voor Janssens Vastgoed. Wij kopen huizen op in Brabant en geven u een gegarandeerde prijs voor uw huis. Wij zijn altijd geïnteresseerd in woonhuizen en andere onroerende zaken, in welke staat ze ook verkeren.Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u snel uw woning wenst te verkopen. Bent u op zoek omdat u noodgedwongen uw huis moet verkopen? Staat uw woning al een hele tijd te koop en wilt u er eindelijk vanaf? Heeft u dubbele hypotheeklasten of wilt u die juist voorkomen?

Wellicht denkt u dat een woning opkoper weinig geld overheeft voor uw pand, maar vaak is het tegendeel waar: wij horen zeer regelmatig dat we het hoogste bod hebben uitgebracht op een woning, simpelweg omdat we beleggen voor de kortere en langere termijn. We kunnen het ons permitteren om bijvoorbeeld 10 jaar uw woning in ons bezit te houden en optimaal van waardestijging te profiteren. Helemaal als u uw huis van ons terughuurt (want ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden)!

De huizen opkopers van Janssens Vastgoed, bieden u niet alleen direct zekerheid, maar u profiteert ook nog eens van een aantal andere voordelen. Zo bent u geen verkoop-, makelaars- of notariskosten verschuldigd en krijgt u de koopsom netto uitbetaald.

Dus bent u op zoek naar huizen opkopers die snel zaken kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact op met Janssens Vastgoed of meld uw woning aan. Dezelfde dag nog, of uiterlijk een dag na ons bezoek, doen wij vervolgens gratis een gegarandeerd bod op uw woning.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen