Maak uw keuze

Bel mij terug

Huis laten opkopen door Janssens Vastgoed. Direct Zekerheid!

Huis laten opkopen door Janssens Vastgoed. Direct Zekerheid

Wij kopen uw huis

Uw huis laten opkopen

Direct een bod op uw woning

Wat de reden ook is voor de verkoop van uw huis, Janssens Vastgoed kan uw woning als dat nodig is vandaag nog opkopen. Uw wensen en omstandigheden zijn namelijk ons uitgangspunt en daarom bieden wij u service, snelheid en bovenal duidelijkheid en u bespaart ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Bij het inzetten van een reguliere makelaar voor het verkopen van uw woning, weet u vaak niet hoe lang het duurt voordat deze verkocht is. Daarbij krijgt u ook nog eens hoge courtagekosten van de makelaar gepresenteerd. Janssens Vastgoed doet hier niet aan. Wij rekenen geen courtagekosten als wij uw huis opkopen.

Wij verzekeren u niet alleen van goed advies en de juiste begeleiding, maar ook direct 100% zekerheid van de verkoop van uw huis. Janssens vastgoed is inmiddels ruim 10 jaar actief in de directe aan - / verkoop van particuliere huizen.

Als u wilt dat uw woning snel verkocht wordt, kunt u terecht bij Janssens Vastgoed voor het opkopen van uw huis. Door uw huis aan ons te verkopen, heeft u niet enkel de zekerheid dat u snel van uw woning af bent, u bespaart ook nog eens duizenden euro’s.

Wilt u meer weten? Direct 100% zekerheid over de verkoop van uw woning? Doe dan direct online een aanvraag bij Janssens Vastgoed. Wij bieden u een gegarandeerde prijs, wat neerkomt op zo’n 85 tot 90% van de marktwaarde.

Uw huis direct verkopen

Wilt u uw woning snel en met zekerheid verkopen? Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen in onder andere Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, maar zo ook in andere plaatsen in Noord-Brabant. Wij kopen woningen aan zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan de verkoper. Gemak is waar wij voor staan. Overtollige inboedel kunt u achterlaten en eventueel achterstallig onderhoud is geen enkel probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om nog enige tijd in de woning blijven wonen nadat wij deze hebben overgenomen. Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen? Meld u aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0161-413666.

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen opkoopt.

Janssens Vastgoed, de makelaar die zelf huizen koopt…

MELD U AAN VOOR EEN BOD OP UW WONING

De aanpak van Janssens Vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen bij u langs om de woning te taxeren. Dit alles is geheel gratis. Veelal ter plaatse brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat u akkoord, dan regelen wij verder alle zaken met de notaris.

Geen onverwachte kosten

Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Janssens Vastgoed wilt het u zo makkelijk mogelijk maken. Wilt u ook uw huis snel en zorgeloos verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen