Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Torenlaan 11
VOORHOUT

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Wonen tussen de bollenvelden midden in de Bollenstreek; wie wil dat nou niet?! In de Torenlaan kan het, nu er een prachtige woning te koop staat met geweldige uitzichten. Hoewel het officieel tot Voorhout behoort ligt de locatie van dit pand tussen vier dorpen in, namelijk Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Sassenheim. Zo kun je de charmes van elk dorp meepakken! De uitvalsweg N208 is ontzettend dichtbij, waardoor je binnen korte tijd de snelweg A44 kunt bereiken.

De ingang is aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst stap je direct in de hal, waarin ook een meterkast, separaat toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping zijn. De woonkamer is ruim met ramen aan zowel de voor- als achterkant. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven en koel-/vriescombinatie. Via de keuken kun je naar buiten richting de tuin. Deze is betegeld en heeft enkele speelse schuttingen met klimop.

Op de eerste verdieping is er een overloop, een ruime slaapkamer, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een wasmachineaansluiting. Deze ruimte is vrij groot, dus kun je nog volledig inrichten zoals je zelf wilt.

De zolderverdieping is helemaal naar eigen smaak in te delen. Hier kun je bijvoorbeeld meerdere slaapkamers van maken of een ruime hobbykamer. Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden qua indeling. Hier staat tevens de cv-opstelling en er is een wasmachine aansluiting aanwezig.

Bijzonderheden:
- Tussen de bollenvelden met prachtig uitzicht
- In een rustige omgeving
- Ligging tussen vier charmante dorpen in

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen