Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Broekhovenseweg 67
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Bedrijfswoning met vele mogelijkheden voor woning of als bedrijf aan huis met oprit aan achterzijde. Deze woning met tevens bedrijfsbestemming heeft 141 m² woonoppervlakte, gelegen op loopafstand van het centrum. De woning is in 2010 gerenoveerd, gemoderniseerd en voorzien van een aanbouw van ruim 13 meter. Zo is de meterkast vernieuwd, een dubbele toilet geplaatst, is de begane grond vloer reeds van beton, platte daken zijn vernieuwd, is er centrale verwarming, airconditioning en een hoog rendement combiketel uit 2009. Daarbij komt nog eens het voordeel bij dat u de beschikking heeft over achterontsluiting aan de Radiostraat, eventueel parkeren op eigen terrein behoort hierdoor tot de mogelijkheden. De woning is gelegen in het deel tussen de Ringbaan Zuid en het centrum. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met Janssens Vastgoed, wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft: 0161.413.666 Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem! Janssens Vastgoed maakt het mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

Broekhovenseweg 67, Tilburg
Vraagprijs: € 159.000,- k.k.


----------INDELING--------

U wordt ontvangen in de hal/gang met aansluitende de woonkamer. De wanden zijn voorzien van gladde wandafwerking. Wat direct opvalt is de riante aanbouw over de volledige breedte van het perceel met diverse lichtstraten en een totale lengte van ruim 13 meter. In de achterbouw treft u aaneensluitend de keuken, bijkeuken, dubbele toilet, kantoor/slaapkamer en de badkamer aan. De half open keuken is ruim en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de achterbouw is de achtertuin grenzend aan de radiostraat aan.

Eerste verdieping
Ruime overloop met gang naar de drie slaapkamers en toegang tot luik naar een bergzolder. De ouderslaapkamers is gelegen aan de voorzijde, twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle kamers zijn voorzien van de originele paneel deuren. Twee kamers beschikken over een vaste kast. Vanuit de achterslaapkamer is tevens het platte dak te betreden en vanaf het platte dak is er een trap welke toegang geeft tot de achtertuin op de begane grond.

Buiten
Omsloten tuin deels verhard met sierklinkers en achterop het perceel middels stalen poort ontsluiting aan de radiostraat. De tuin is zongunstig gelegen op het zuid-westen en dus ideaal voor de middag- en avond zon.


-------ALGEMEEN--------
Bouwjaar: 1920
Gemoderniseerd: 2010
Woonoppervlakte 141 m²
Inhoud woning 373 m³
Perceeloppervlakte 140 m²
Bestemming: gemengde bestemming: dus wonen en/of bedrijvigheid


---------TILBURG-------

e stad Tilburg bestaat al meer dan 200 jaar. Het inwonersaantal is van 50.000 in 1909 gegroeid tot meer dan 200.000. Sinds de gemeentelijke herindeling vallen de plaatsen Berkel-Enschot en Udenhout onder de gemeente Tilburg. Tilburg is hiermee de zesde stad van Nederland. Door de gunstige strategische infrastructurele ligging heeft Tilburg vooral veel bedrijven in de transport- en logistieke sector. Daarnaast heeft het een uitstekende reputatie als onderwijsstad. Naast de diverse middelbare scholen zijn er verschillende HBO opleidingen en uiteraard Tilburg University. Sinds 2008 is het centrum van Tilburg uitgebreid met veel nieuwe winkels, twee grote bioscopen, de cityring en het nieuwe Pieter Vreedeplein.

Per fiets of lopend staat u binnen enkele minuten in het hart van de stad. In de directe omgeving liggen veel winkels en voorzieningen. Ook het openbaar vervoer en de randwegen zijn prima bereikbaar. De bebouwing is gevarieerd, net zoals de bewoners van de deze wijk; jong en oud, grote en kleine gezinnen en singles. U woont hier rustig met veel voorzieningen.


----------INRUIL EIGEN WONING-----------

In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen