Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort 4.9
van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht onder voorbehoud

Coebergerstraat 30
EINDHOVEN

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

BEZICHTIGINGEN ZIJN HELAAS NIET MEER MOGELIJK VANEGE DE GROTE BELANGSTELLING, EXCUSES HIERVOOR. Nu in de verkoop, deze fraaie tussenwoning met uitgebouwde keuken, 2 bergingen, gezellige overkapping en kunststof kozijnen met dubbele beglazing aan de Coebergerstraat 30 te Eindhoven is nu beschikbaar om te bezichtigen. Wij noemen hier alvast de volgende belangrijke punten: - Kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - uitgebouwde keuken; - op de eerste verdieping en aan de voorkant op de begane grond zijn de ramen voorzien van rolluiken; - 3 slaapkamers en vlizotrap naar zolder; - fijne tuin op zuidwesten met 2 bergingen en een achterom; - mooie ligging en dichtbij winkels, sportverenigingen, tandartsen, huisartsen, natuur en een bushalte die u binnen 15 min naar het centrum van Eindhoven brengt.

INDELING:
Via nette voortuin bereikt u de voordeur van de woning die u naar de hal van de woning brengt. In de hal bevindt zich de meterkast, toiletruimte, trapkast en toegang naar de keuken en woonkamer. De toiletruimte is voorzien van staande toilet met fonteintje.
De doorzon-woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De half open keuken met laminaatvloer is voorzien van een basis keukenopstelling met boven en onderkasten en een rvs spoelbak.
Via de keuken bereikt u de achtertuin en overkapping van de woning.

1e VERDIEPING:
Brede overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en toegang naar de zolder via een vlizotrap. De 3 slaapkamers van ca. 11,5m2, ca.11m2 en ca. 7m2 zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, laminaatvloer en schrootjes plafonds.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een klein raampje met draaikiep systeem en dubbel glas.

Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

VLIZOZOLDER:
De vlizozolder wordt gebruikt als bergzolder en is niet geïsoleerd. Op de vlizozolder hangt de cv ketel van het merk Intergas met bouwjaar 2020.

TERREINAFWERKING & BERGINGEN:
De voortuin is voorzien van een looppad en een stenen erfafscheiding. De onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten is voorzien van een gezellige overkapping, 2 bergingen met elektra en een achterom.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen