Maak uw keuze

Bel mij terug

Verkocht

Houtstraat 91
TILBURG

€ 132.500,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Unieke kans, lichte en keuring afgewerkte hoekwoning met kleine garage (4.50 x 4.50) voor een scherpe prijs. Prachtige authentieke woning welke recentelijk gemoderniseerd is waardoor u er zo in kunt. Achter de mooie en authentieke voorgevel heeft u een woonkamer, achtergelegen woonkeuken, bijkeuken en badkamer. Bestrate achtertuin op het westen met stenen berging en brede maar kleine garage en achterom. Op de 1e verdieping overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers. Luik naar vliering (niet begaanbaar).

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en de meterkast (4 groepen). Doorzon, zeer lichte woonkamer met trapkast en nette vloer. Extra daglichtinval door grote raampartij aan de zijkant. De achtergelegen woonkeuken is eenvoudig, keukenblok in rechte opstelling. Achter de woonkeuken portaal met de aansluiting voor de wasmachine en de recent vernieuwde CV ketel (Atag Enigma). Via het portaal toegang tot de doucheruimte met fraai tegelwerk. Naast de badkamer de apart gelegen toiletruimte. Vanuit portaal deur naar de tuin.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de ruime en zeer lichte slaapkamers. Vanuit overloop luik naar vliering, op dit moment niet begaanbaar.

Afwerkingsniveau:
Begane grond voorzien van net laminaat, muren licht en fris afgewerkt. Op de trapopgang en de eerste verdieping ligt nieuwe vloerbedekking, ook hier zijn de muren licht afgewerkt.

Tuin en berging:
De tuin is te bereiken middels deur vanuit de bijkeuken. De tuin is gelegen op het westen. Geheel bestrate achtertuin met borders en achterom. Stenen berging aan de woning. Achter op het perceel een garage, 4.22 X 4.17. Hier kan een kleine auto in.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen