Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
 

Fabriekstraat 11
BERGEN OP ZOOM

€ 199.000,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

UITGEBOUWDE TUSSENWONING uit 1890; aan de rand van de binnenstad, in een rustige straat. De ACHTERTUIN (31m²) ligt op het ZUIDEN en heeft een GROTE BERGING en ACHTEROM. De begane grond is ingedeeld in een HAL, WOONKAMER met betonvloer, HALF OPEN KEUKEN en BIJKEUKEN met toegang tot de ACHTERTUIN. Via de trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier vind je 2 SLAAPKAMERS. De BADKAMER en OVERLOOP zijn middels een houten frame al ingedeeld, maar moeten nog verder worden afgewerkt. De badkamerinrichting is reeds aanwezig. De ZOLDER bereik je via een vaste trap en is nog naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte, mancave of kantoortje. Her-)Starters met 2 rechterhanden opgelet! Maak van deze nog verder af te werken woning jouw eigen droomhuis. De keuken- en badkamerinrichting zijn nieuw in dozen aanwezig.

Noemenswaardigheden:
- Ideaal voor (her-)starters.
- Af te werken woning voor de handige klusser.
- Keuken en badkamer (sanitair en kranen) nieuw in dozen aanwezig.
- Bouwjaar c.v. ketel; 2020.
- Pvc platdak bedekking.
- Achterzijde berging voorzien van dubbele deur (eventueel voor een motor).
- Woonkamer (30m²) en keuken (11m²) samen 41m².
- Rustig gelegen, op loopstand van o.a.;
- winkelcentrum "De Zeeland"
- stadspark "Kiek in de pot"
- historische binnenstad
- Ligging binnen het beschermd stadsgezicht
- INTERESSANTE PRIJS

Begane grond: (betonvloer)
Je komt de woning binnen via de HAL, deze heeft nog de oude tegelvloer. Hier bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal kom je in de WOONKAMER (30 m²) met de trap naar de 1e verdieping. De wanden zijn deels gestuukt en deels schoonmetselwerk. Het plafond heeft balken met daartussen plaatmateriaal. In de HALFOPEN KEUKEN (11 m²) zijn al wel aansluitingen aangebracht maar er is nog geen keukenopstelling, deze is al wel in dozen aanwezig. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een betonvloer. De BIJKEUKEN en (de op de tekening) geprojecteerde toiletruimte(6 m²) was voorheen een badkamer en biedt toegang tot de ACHTERTUIN (31 m²). Deze is op het zuiden gelegen en thans ingericht met grinttegel bestrating. De BERGING (13 m²) heeft aan de achterzijde een dubbele deur naar het achtergelegen gangpad waarmee de ACHTEROM is gegarandeerd.

1e verdieping: (houten vloer)
Er zijn reeds 2 SLAAPKAMERS (respectievelijk 16 en 12 m²) gecreëerd, waarbij slaapkamer 2 een vaste kast heeft. Er is nog geen vloer- en plafondafwerking. De OVERLOOP en de BEOOGDE BADKAMER (6 m²) zijn middels een raamwerk reeds ingedeeld, maar moeten verder nog afgewerkt worden. De badkamerinrichting is in dozen aanwezig. Via een deur op de overloop heb je toegang tot de vaste trap tot de zolder.

Zolder: (houten vloer)
De zolder heeft een houten vloer en een board dakvlakafwerking met isolatie. Verder is er een Velux dakraam (condens) en staat hier de c.v. combiketel (Intergas, bouwjaar 2020) opgesteld.

Klus je graag en wil je zien wat de mogelijkheden zijn van deze woning, neem dan contact op met één van onze medewerkers om een bezichtiging in te plannen.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen