Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht onder voorbehoud

Ernst Casimirlaan 67
EDE

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

3-kamerappartement (ruim 60m2 woonoppervlakte) op de 1ste verdieping,, aan de rand van het Beatrixpark in Ede. Ligging: Op de 1ste verdieping van appartementengebouw Draak aan de Ernst Casimirlaan staat het appartement met huisnummer 67 te koop. Gelegen aan de rand van het geliefde Beatrixpark in Ede, op een paar fietsminuten van het NS-station Ede-Wageningen, dichtbij de winkelcentra Rozenplein en Spindop en eveneens op korte afstand van het centrum. De uitvalswegen (snelwegen A12 en A30) zijn met een paar autominuten te bereiken. De Ernst Casimirlaan is autoluw (doodlopend voor autoverkeer) en de ligging van de appartementengebouwen kenmerken zich door het vele groen en de speelgelegenheden voor kinderen aan de achterzijde van de gebouwen. Parkeren kan aan de straat. In het appartement zijn zelfs twee balkons aanwezig, eentje vanuit de woonkamer te bereiken en op het zuiden gelegen, de andere, aansluitend op de keuken, ligt op het noorden.

Indeling appartement:
Via de centrale ingang, afgesloten en door middel van de intercom in het appartement te ontgrendelen, komen we in het trappenhuis. Na slechts een beperkt aantal traptreden bereiken we de voordeur van het appartement op de 1ste verdieping.
De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer, 1 slaapkamer, de keuken en het toilet.

De prima en lichte woonkamer (ruim 22 m2) heeft uitzicht op veel groen en ligt op het zuiden. De woonkamer geeft toegang tot één van de twee balkons.

Vanuit de woonkamer is de grootste slaapkamer te bereiken. Deze is ruim met naast ruimte voor een bed ook nog uitstekende mogelijkheden voor kledingbergruimte.
In deze slaapkamer is een toegangsdeur naar de badkamer. De badkamer bevat een prima douchehoek en een wastafel met wastafelmeubel. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

De keuken is eenvoudig, nu uitgerust met een keukenblok, maar heeft voldoende ruimte en mogelijkheden om hier een uitstekende keuken te realiseren.

De tweede, ook prima bemeten, slaapkamer is vanuit de hal te betreden en ligt op het zuiden.

In de onderbouw bevindt zich naast een algemene ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen, ook nog een grote af te sluiten berging van zo'n 10 m2.
Het geheel verdient in de afwerking nog wat aandacht.

Kenmerken:
- Ligging aan de rand van de geliefde wijk Beatrixpark
- Ruime kamers
- Kunststof kozijnen, draai/kiepramen
- Twee balkons
- Uitstekend gelegen t.o.v. NS-station, winkelcentra en centrum van Ede
- Uitvalswegen snel te bereiken
- Servicekosten VVE € 154,- per maand.
- Per direct beschikbaar
- Ideaal voor starters, één- of tweepersoonshuishoudens.

Geïnteresseerd? Maak snel aan afspraak voor een individuele bezichtiging.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen