Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Heulstraat 60
WAALWIJK

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Voor de snelle beslisser ... ZEER SCHERP GEPRIJSD. Keurig afgewerkt en net afgewerkt 3-kamer appartement met berging op de begane grond. Rondom complex voldoende parkeergelegenheid. Dit complex is gebouwd in ca. 1973 en in ca. 1994 gerenoveerd en voorzien van camerabewaking. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 80 m² en is gelegen op loopafstand van het centrum van Waalwijk. Nieuwsgierig? Wij laten u graag zien wat dit appartement te bieden heeft! Bel snel voor een afspraak 0161-413.666

Indeling;
Begane grond: Entree met brievenbusopstelling, intercomsysteem en trappenhal. Inpandige berging gelegen in souterrain v.v. elektra.

3e verd.: Eentree/hal met intercomsysteem en parketvloer (doorlopend over geheel appartement m.u.v. keuken en badkamer. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime en lichte woonkamer van ca. 24 m² met parketvloer en deur naar balkon. Semi-open, royale keuken met tegelvloer en keukenblok in hoekopstelling v.v. elektrische kookplaat, afzuigkap en spoelbak.
Geheel licht betegelde badkamer met wastafelmeubel, ligbad, douche en aansluiting voor wasapparatuur.
Slaapkamer I v.v. parketvloer en deur naar balkon (afmetingen ca. 3,6 x 4,5 m), hobby-studeerkamer II met parketvloer (afmetingen ca. 2,5 x 2,5 m).

Algemeen:
- berging op begane grond v.v. elektra
- dubbele beglazing in gehele appartement en centrale afzuiging
- recent in 2009 gehele complex aan buitenzijde geschilderd
- verwarming via gezamenlijke centrale verwarming
- eigen meterkast naast voordeur gelegen
- servicekosten per maand ca. € 246,- inclusief voorschot servicekosten en stookkosten, reservering klein en groot onderhoud, diverse verzekeringen (opstal, milieuschade, aansprakelijkheid en rechtsbijstand). Servicekosten zijn exclusief water.
- gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch
- appartement gelegen op loopafstand van het centrum van Waalwijk

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst!

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen