Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Langswater 710
Amsterdam

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Geheel gerenoveerd, modern instapklaar 4-kamer appartement van 72 m2 is gelegen op de 5de verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Meldt u zich aan bij interesse per E-mail: info@janssens-vastgoed.nl of bel Janssens vaatgoed op 0161-413.666.

Geheel gemoderniseerd en voorzien van nieuwe apparatuur, stuc en schilderwerk, laminaatvloer, warmwater voorziening, etc!!!!

Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de eerste twee slaapkamers en de afgesloten keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de derde slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat je de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een douche, wastafelmeubel, het toilet en de wasmachine aansluiting. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum "Osdorpplein" waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

VVE:
Het complex 'Parkflat Langswater' wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen maandelijks € 237,45. Hieruit wordt een voorschot voor de stookkosten, de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud betaald.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 63,17 (€ 57,30 voor het appartement en € 5,87 voor de berging) en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 31-10-2041. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Volledig gemoderniseerd -instapklaar
- Gratis parkeren voor de deur
- Bouwjaar 1969
- Woonoppervlakte van 72 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 237,45- (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 63,17 per jaar.
- Oplevering kan per direct
- Inruil eigen woning is mogelijk

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen