Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Mascagnihof 645
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Schitterende half vrijstaande woning met 4 ruime slaapkamers gelegen in een autoluw hofje in de componistenwijk te Tilburg. Op korte afstand van de woning zijn tevens winkels, scholen, sportmogelijkheden en een kinderboerderij te vinden. Op zoek naar een instapklare woning? Dan nodigen wij je graag uit een kijkje te komen nemen... Wij laten je graag zien wat deze woning te bieden heeft! Bel snel voor een afspraak 0161-413.666 of kom naar het open huis op zondag 10 mei 2015, de deur staat voor u open van 11.00 tot 12.30 Nog in het bezit van een eigen woning of appartement? Geen probleem Janssens Vastgoed biedt u de mogelijkheid deze in te ruilen!

Entree/parkeerruimte; Aan de voorzijde van de woning is volop ruimte voor het plaatsen van 3 auto's.

Begane grond; Bij binnenkomst door de voordeur is er een hal die toegang biedt tot het toilet, de woonkamer en een trap naar boven. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken. Er is een houtkachel aanwezig en is direct klaar voor gebruik. De vloer is afgewerkt met een tegelvloer (boerentegels) en de wanden en het plafond zijn voorzien van spuit-/texwerk. De keuken is in een hoekopstelling en bevat een inbouw koelkast/vriezer, vaatwasser, gas kookplaat en veel opbergruimte. Verder is er in de woonkamer toegang tot een voorraadkast, voorzien van een groot aantal handige schappen.

Eerste verdieping; Via de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en een grote bergruimte met een aansluiting voor een wasmachine en _droger. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en de wanden en het plafond van spuit-/texwerk. De kozijnen zijn ca. 2 jaar geleden vervangen voor nieuwe hardhouten kozijnen met dubbelglas. De badkamer is ca. 3 jaar geleden volledig gerenoveerd. Voorzien van een ligbad, toilet, wastafel in meubel en fraai tegelwerk. Tevens is er destijds een nieuw dakvenster geplaatst voor natuurlijk licht in de badkamer.

Tweede verdieping; Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte is groot doordat het huis deels is voorzien van een plat dak. De tweede verdieping bestaat uit een voorkamer en een kamer. Beide te gebruiken als slaapkamer. De ruimtes zijn voorzien van een nette laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn voorzien van spuit-/texwerk.

Tuin/berging: Via de achterdeur komt u direct vanuit de woonkamer terecht in een riante tuin welke deels uit stroken groen bestaat en deels uit een netjes bestraat terrasgedeelte. De ligging van de tuin is op het zuid/oosten dus in de zomer kunt u van vele zonuren genieten. Aan de achterzijde van de tuin ook een toegangspoort voor entree vanaf de achterzijde (via een brandgang bereikbaar). De tuin is heerlijk groot te noemen, het is hier heel goed mogelijk om de woning eventueel uit te bouwen aan de achterzijde. Aan het einde van de tuin (achterzijde) staan 2 schuren die beide een aparte deur hebben. De ene schuur is van steen en de andere van hout (deze is later aangebouwd). Hierdoor is er erg veel bergruimte of een aangename plek voor het uitvoeren van hobby's

Bijzonderheden;
- 4 ruime slaapkamers
- Gunstig gelegen t.o.v uitvalswegen, winkels, scholen, kinderboerderij enz.
- Volledig geïsoleerd
- Instapklaar
- Aanvaarding per direct mogelijk

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen