Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Kerkeheidestraat 51
SPRUNDEL

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Vrijstaande woning op ruim 1560 m2 grond te koop voor een zeer scherpe prijs! De woning is gebouwd in 1955 door de ouders van de huidige bewoners, dus er is niet bespaard op materialen of afwerking en dat kunt u vandaag de dag nog steeds zien. Wilt u vrijstaand wonen in een rustige straat aan de rand van het dorp en toch op korte afstand van de winkels en het dienstencentrum, dan mag u deze kans zeker niet laten lopen! Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met Janssens Vastgoed, wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft: 0161-413.666. Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem! Janssens Vastgoed maakt het mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

Deze knusse vrijstaande woning kunnen wij u aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! De woning is gebouwd in 1955 door de ouders van de huidige bewoners, dus er is niet bespaard op materialen of afwerking en dat kunt u vandaag de dag nog steeds zien. Wilt u vrijstaand wonen in een rustige straat aan de rand van het dorp en toch op korte afstand van de winkels en het dienstencentrum, dan mag u deze kans zeker niet laten lopen!

Woongedeelte (begane grond)
De centraal gelegen entree is de toegang tot deze leuke woning. U vindt hier de trap naar de eerste verdieping en de toegang naar de eetkamer en sfeervolle woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gezellige houtkachel en heeft veel daglicht door de grote ramen. De eetkamer is direct aangrenzend aan de uitgebreide keuken. De keuken is ingericht in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur.
In de jaren 70 van de vorige eeuw is de woning uitgebreid met een aanbouw aan de achterzijde van de woning waarin de bijkeuken, de badkamer en het toilet zijn geplaatst. Van dit gedeelte is het platte dak enkele jaren geleden vervangen.
De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel met meubel.
De diepe tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken.

Slaapgedeelte (1e verdieping)
In entree is de trapopgang naar de verdieping.
Er zijn hier 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 ruim voldoende zijn voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en de derde zeer geschikt als kinderkamer.

Tuin
De tuin is maar liefst ruim 45 meter diep en 23 meter breed, maar is duidelijk met zorg en aandacht onderhouden. Er zijn verschillende terrassen aangelegd, zowel direct achter de woning als in de tuin zelf. Door de beplanting is de tuin een heerlijk plek om te vertoeven en waan je je altijd op vakantie, met alle gemakken van thuis!

Bijgebouwen
Er zijn diverse gebouwen. Er is een vrijstaande stenen schuur met een pannen dak, dicht bij de woning. De garage staat aan het einde van de oprit, die langs de woning ligt. Op de oprit is plaats voor meerdere auto's. Er is ook nog een houten berging waar veel tuinspullen in kunnen worden opgeslagen.

Bijzonderheden
- Lekker vrij wonen aan de rand van het dorp
- Een kwalitatief zeer goed gebouwde woning
- Een unieke kans om voor een klein bedrag vrijstaand te wonen op een zeer ruim perceel


----------INRUIL EIGEN WONING-----------

In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen